millimeter Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Haziran 2016 Mesajlar 1.037 Çözümler 1 Yer War Thunder evreni 18 Haziran 2021 #11 257106 dedi: Başka projeleri incelemeyi denediniz mi? Github'da tonlarca proje var elbet işine yarayacak bir tane çıkardı. Genişletmek için tıkla... Github'da hazir yazilmis kod kullanmak istemiyorum hocam. Kendim mantigini anlayarak kullanmak istiyorum.
257106 dedi: Başka projeleri incelemeyi denediniz mi? Github'da tonlarca proje var elbet işine yarayacak bir tane çıkardı. Genişletmek için tıkla... Github'da hazir yazilmis kod kullanmak istemiyorum hocam. Kendim mantigini anlayarak kullanmak istiyorum.
2 257106 Decapat Katılım 19 Nisan 2019 Mesajlar 940 Makaleler 3 Çözümler 16 18 Haziran 2021 #12 millimeter dedi: Github'da hazir yazilmis kod kullanmak istemiyorum hocam. Kendim mantigini anlayarak kullanmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Kullanın demiyorum zaten hocam inceleyin ve nasıl çalıştığını, kullanıldığını kavrayın.
millimeter dedi: Github'da hazir yazilmis kod kullanmak istemiyorum hocam. Kendim mantigini anlayarak kullanmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Kullanın demiyorum zaten hocam inceleyin ve nasıl çalıştığını, kullanıldığını kavrayın.