C: Klasöründeki dosyalar kendi kendine silindi

Kratocius

Megapat
Daha fazla  
Boş alanım az olduğu için genelde bilgisayarım ara sıra bana bildirim verir. Yer açınız boş alan azaldı gibisinden. Bugün yine C: Klasörümde 2 GB gibi bir alan vardı. Ortalama 1 GB kadar doldu her zaman yaptığım bir şey idi bu arada arkadaşlar en az 10 20 defa yapmışımdır C: Klasörü dolar, hatta bazen farkına varmam ya da unuturum 100 MB falan kalır sonra yer açarım. Bugün yine bana akşam saatlerinde bildirim geldi bilgisayarı kapatırken yine yer açacak ve kapatacaktım bir de ne göreyim. tam 13 GB alan boşalmış C: Klasöründen. Yani SSD'den. Neyin silindiğini ne olduğunu bilmiyorum belki aşırı önemli bir şeyler silindi belki fotoğraflar, videolar silindi zaten dediğim gibi bayağı bir alanım dolu ve neyin gittiğini bilmiyorum nasıl geri getirebilirim ya da en azından nelerin silindiğini bulabilirim. Bir de bu neden olur bazısı virüs diyordu. Yani hani az bir şey olsa anlarım tamı tamına 13 GB şaka gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…