Hakan_goleli Centipat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 400 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar flappy bird yapmaya çalışıyorum AT0m abimizin yazdığı kodların aynısını yazıyorum ama çalışmıyor ne yapmam gerekiyor? AT0m abinin videosu: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ocak 2021
Arkadaşlar flappy bird yapmaya çalışıyorum AT0m abimizin yazdığı kodların aynısını yazıyorum ama çalışmıyor ne yapmam gerekiyor? AT0m abinin videosu: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Hakan_goleli Centipat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 400 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2021 #3 Bedirhan SAMSA dedi: Hata nedir? Genişletmek için tıkla... Hata almıyorum kod direk çalışmıyor aynı kodları yazdım bir şey yapmam gerekiyordu ama bende çıkmadı ayrıca rigidbody2D onda turkuazken bende beyaz bu bir neden olabilir mi acaba?
Bedirhan SAMSA dedi: Hata nedir? Genişletmek için tıkla... Hata almıyorum kod direk çalışmıyor aynı kodları yazdım bir şey yapmam gerekiyordu ama bende çıkmadı ayrıca rigidbody2D onda turkuazken bende beyaz bu bir neden olabilir mi acaba?