ZKrovS Hectopat Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 168 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2024 #1 C++'a yeni başladım ama aşağıda verdiğim kod çalışmıyor ve bende hatamı bulamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Sorun bana çıktıyı vermiyor yani en sonda sonucu vermiyor. Dosya Ekleri xxx.png 82 KB · Görüntüleme: 55
C++'a yeni başladım ama aşağıda verdiğim kod çalışmıyor ve bende hatamı bulamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Sorun bana çıktıyı vermiyor yani en sonda sonucu vermiyor.
Çözüm bbugi 11 Ekim 2024 islem değişkenini string(metin) olarak tanımlamışsın. Metin türündeki değişkenleri çift tırnakla sorgulatman lazım. Yani if ( islem == "toplama" ) olmalı
islem değişkenini string(metin) olarak tanımlamışsın. Metin türündeki değişkenleri çift tırnakla sorgulatman lazım. Yani if ( islem == "toplama" ) olmalı
bbugi Kilopat Katılım 30 Ağustos 2017 Mesajlar 173 Çözümler 3 11 Ekim 2024 #2 islem değişkenini string(metin) olarak tanımlamışsın. Metin türündeki değişkenleri çift tırnakla sorgulatman lazım. Yani if ( islem == "toplama" ) olmalı Son düzenleme: 11 Ekim 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
islem değişkenini string(metin) olarak tanımlamışsın. Metin türündeki değişkenleri çift tırnakla sorgulatman lazım. Yani if ( islem == "toplama" ) olmalı