Günümüzde kullanılan belki de her dil uygundur.
C++ birçok şey barındırdığı için güzel bir başlangıçtır. Yine de tavsiyem düzgün öğrenilmiş bir C'nin üzerine C++ eklenmesi şeklinde olacak. Zaten kapsıyor desek yeridir diyebileceğimiz için vakit anlamında çok sıkıntı çıkarmayacaktır.
C++ ile başladık bizde direkt, çok ağladım biraz istekli olman lazım çünkü çok fazla detay var günde en az 3-4 saat ayırmak zorundasın. Yoksa ancak hesap makinası yazarsın.
Sağlam bir başlangıç için algoritma + C + C++ derim ben.
Arduino ile öğrendiğim C/C++'yi saymazsam, oturup öğrendiğim ilk dil Python'du. Birçok temeli bana öğretmişti. Ancak C ve sonrası C++'ı tam teşekküllü öğrendikten sonra bşr şeyler oturdu bende.
Günümüzde kullanılan belki de her dil uygundur.
C++ birçok şey barındırdığı için güzel bir başlangıçtır. Yine de tavsiyem düzgün öğrenilmiş bir C'nin üzerine c++ eklenmesi şeklinde olacak. Zaten kapsıyor desek yeridir diyebileceğimiz için vakit anlamında çok sıkıntı çıkarmayacaktır.
C++ ile başladık bizde direkt, çok ağladım biraz istekli olman lazım çünkü çok fazla detay var günde en az 3-4 saat ayırmak zorundasın. Yoksa ancak hesap makinesı yazarsın.
Sağlam bir başlangıç için algoritma + C + c++ derim ben.
Arduino ile öğrendiğim c/c++'yi saymazsam, oturup öğrendiğim ilk dil Python'du. Birçok temeli bana öğretmişti. Ancak C ve sonrası c++'ı tam teşekküllü öğrendikten sonra bşr şeyler oturdu bende.