SubhanXd Centipat Katılım 5 Kasım 2022 Mesajlar 186 Çözümler 1 28 Eylül 2023 #1 Selam. Yapmam gereken görev: Iven the following program: İnt main() { İnt a = 1; Cout << ++a + a++ << endl; Cout << a << endl; } Predict the output of the program and explain the result. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Eylül 2023
Selam. Yapmam gereken görev: Iven the following program: İnt main() { İnt a = 1; Cout << ++a + a++ << endl; Cout << a << endl; } Predict the output of the program and explain the result.
5 533388 Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 4.463 Makaleler 2 Çözümler 54 28 Eylül 2023 #2 @SubhanXd hocam yanlış anlamayın sizi birkaç keredir görüyorum. Hep yapmam gereken diye mesaj atıyorsunuz muhtemelen bu ödeviniz bence burada direk yardım almadan önce biraz kendiniz uğraşın. Zaten bu çok zor bir şey değil.
@SubhanXd hocam yanlış anlamayın sizi birkaç keredir görüyorum. Hep yapmam gereken diye mesaj atıyorsunuz muhtemelen bu ödeviniz bence burada direk yardım almadan önce biraz kendiniz uğraşın. Zaten bu çok zor bir şey değil.
Dynamics Kilopat Katılım 23 Kasım 2021 Mesajlar 1.117 Çözümler 58 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2023 #3 SubhanXd dedi: ++a + a++ Genişletmek için tıkla... Bu olay undefined behavior'dur sonuç derleyiciden derleyiciye değişir.
SubhanXd dedi: ++a + a++ Genişletmek için tıkla... Bu olay undefined behavior'dur sonuç derleyiciden derleyiciye değişir.
TheAny Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2018 Mesajlar 9.104 Makaleler 14 Çözümler 128 Yer Dubai 28 Eylül 2023 #4 Dynamics dedi: Bu olay undefined behavior'dur sonuç derleyiciden derleyiciye değişir. Genişletmek için tıkla... Çok doğru. GCC 13.2; Clang 17.0.1;
Dynamics dedi: Bu olay undefined behavior'dur sonuç derleyiciden derleyiciye değişir. Genişletmek için tıkla... Çok doğru. GCC 13.2; Clang 17.0.1;