xxKralTRxx Decapat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 342 Çözümler 6 22 Ekim 2022 #11 Shahdee dedi: Regex zor gözükebilir ama mantığını kavrayınca çok şey yapılabilir, her dil özelinde. Hatta Regex ile kendi syntax'ını bile oluşturabilirsin uzmanlaşınca. Genişletmek için tıkla... Peki kaliteli eğitim veya kaynak var mıdır bildiğiniz, Youtube ya da Udemy üzerinde? Ya da farklı bir yerde?
Shahdee dedi: Regex zor gözükebilir ama mantığını kavrayınca çok şey yapılabilir, her dil özelinde. Hatta Regex ile kendi syntax'ını bile oluşturabilirsin uzmanlaşınca. Genişletmek için tıkla... Peki kaliteli eğitim veya kaynak var mıdır bildiğiniz, Youtube ya da Udemy üzerinde? Ya da farklı bir yerde?
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 22 Ekim 2022 #12 xxKralTRxx dedi: Peki kaliteli eğitim veya kaynak var mıdır bildiğiniz, Youtube ya da Udemy üzerinde? Ya da farklı bir yerde? Genişletmek için tıkla... Bilgim yok ben genelde takıldığım yerlerde Stackoverflow sitesinden yardım alarak geliştirmiştim kendimi.
xxKralTRxx dedi: Peki kaliteli eğitim veya kaynak var mıdır bildiğiniz, Youtube ya da Udemy üzerinde? Ya da farklı bir yerde? Genişletmek için tıkla... Bilgim yok ben genelde takıldığım yerlerde Stackoverflow sitesinden yardım alarak geliştirmiştim kendimi.
xxKralTRxx Decapat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 342 Çözümler 6 22 Ekim 2022 #13 Shahdee dedi: Bilgim yok ben genelde takıldığım yerlerde Stackoverflow sitesinden yardım alarak geliştirmiştim kendimi. Genişletmek için tıkla... O siteye şimdi ben de kayıt oldum. Yardımcı olur herhalde. Yine de teşekkür ederim. Ben bu siteye mesajımı Türkçe yazsam sorun olur mu peki İngilizcem çok iyi değil de. Son düzenleme: 22 Ekim 2022
Shahdee dedi: Bilgim yok ben genelde takıldığım yerlerde Stackoverflow sitesinden yardım alarak geliştirmiştim kendimi. Genişletmek için tıkla... O siteye şimdi ben de kayıt oldum. Yardımcı olur herhalde. Yine de teşekkür ederim. Ben bu siteye mesajımı Türkçe yazsam sorun olur mu peki İngilizcem çok iyi değil de.
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 22 Ekim 2022 #14 xxKralTRxx dedi: O siteye şimdi ben de kayıt oldum. Yardımcı olur herhalde. Yine de teşekkür ederim. Ben bu siteye mesajımı Türkçe yazsam sorun olur mu peki İngilizcem çok iyi değil de. Genişletmek için tıkla... Yardım bulamazsınız.
xxKralTRxx dedi: O siteye şimdi ben de kayıt oldum. Yardımcı olur herhalde. Yine de teşekkür ederim. Ben bu siteye mesajımı Türkçe yazsam sorun olur mu peki İngilizcem çok iyi değil de. Genişletmek için tıkla... Yardım bulamazsınız.
xxKralTRxx Decapat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 342 Çözümler 6 22 Ekim 2022 #15 Shahdee dedi: Yardım bulamazsınız. Genişletmek için tıkla... Peki anladım Bing çeviri kullanacağız artık
Shahdee dedi: Yardım bulamazsınız. Genişletmek için tıkla... Peki anladım Bing çeviri kullanacağız artık
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 22 Ekim 2022 #16 xxKralTRxx dedi: Peki anladım Bing çeviri kullanacağız artık Genişletmek için tıkla... Regex siteleri var bu arada burada da deneyebilirsiniz, örnek sizin kodunuz: regex101: build, test, and debug regex Regular expression tester with syntax highlighting, explanation, cheat sheet for PHP/PCRE, Python, GO, JavaScript, Java, C#/.NET, Rust. regex101.com
xxKralTRxx dedi: Peki anladım Bing çeviri kullanacağız artık Genişletmek için tıkla... Regex siteleri var bu arada burada da deneyebilirsiniz, örnek sizin kodunuz: regex101: build, test, and debug regex Regular expression tester with syntax highlighting, explanation, cheat sheet for PHP/PCRE, Python, GO, JavaScript, Java, C#/.NET, Rust. regex101.com
xxKralTRxx Decapat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 342 Çözümler 6 22 Ekim 2022 #17 Shahdee dedi: Regex siteleri var bu arada burada da deneyebilirsiniz, örnek sizin kodunuz: regex101: build, test, and debug regex Regular expression tester with syntax highlighting, explanation, cheat sheet for PHP/PCRE, Python, GO, JavaScript, Java, C#/.NET, Rust. regex101.com Genişletmek için tıkla... Evet gördüm, Youtube eğitimlerindeki aynı site, detaylı bir şekilde mantığını araştırıp öğreneceğim, çok teşekkür ederim.
Shahdee dedi: Regex siteleri var bu arada burada da deneyebilirsiniz, örnek sizin kodunuz: regex101: build, test, and debug regex Regular expression tester with syntax highlighting, explanation, cheat sheet for PHP/PCRE, Python, GO, JavaScript, Java, C#/.NET, Rust. regex101.com Genişletmek için tıkla... Evet gördüm, Youtube eğitimlerindeki aynı site, detaylı bir şekilde mantığını araştırıp öğreneceğim, çok teşekkür ederim.
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 22 Ekim 2022 #18 xxKralTRxx dedi: Evet gördüm, Youtube eğitimlerindeki aynı site, detaylı bir şekilde mantığını araştırıp öğreneceğim, çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, iyi çalışmalar.
xxKralTRxx dedi: Evet gördüm, Youtube eğitimlerindeki aynı site, detaylı bir şekilde mantığını araştırıp öğreneceğim, çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, iyi çalışmalar.