ressh Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 3.548 Makaleler 2 Çözümler 46 Yer Türkiye 18 Nisan 2022 #1 Bu komut her çalıştığında çıkan kelimeleri Array içerisine alsın istiyorum. Şu an aldığım çıktı şu şekilde Kelimelerin Array içerisinde olmasını ve istediğimde blabla[0] ile kelimeleri çağırmak istiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Nisan 2022
Bu komut her çalıştığında çıkan kelimeleri Array içerisine alsın istiyorum. Şu an aldığım çıktı şu şekilde Kelimelerin Array içerisinde olmasını ve istediğimde blabla[0] ile kelimeleri çağırmak istiyorum.
D dincertekin Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2022 #2 [CODE lang="csharp" title="ArrayList Item Add"]// Foreach'dan öncesine ekle. ArrayList liste = new ArrayList(); // Foreach döngüsünün içerisine Console.Write'dan sonrasına ekle. liste.Add(s.Remove(0, ExtensionsPath.Length));[/CODE]
[CODE lang="csharp" title="ArrayList Item Add"]// Foreach'dan öncesine ekle. ArrayList liste = new ArrayList(); // Foreach döngüsünün içerisine Console.Write'dan sonrasına ekle. liste.Add(s.Remove(0, ExtensionsPath.Length));[/CODE]
4 433725 Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 1.206 Çözümler 11 18 Nisan 2022 #3 ressh dedi: Eki Görüntüle 1363565 Bu komut her çalıştığında çıkan kelimeleri Array içerisine alsın istiyorum. Şu an aldığım çıktı şu şekilde Eki Görüntüle 1363566 Kelimelerin Array içerisinde olmasını ve istediğimde blabla[0] ile kelimeleri çağırmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Bunu arraylı bir değişken ile yapamazsın hocam. Çünkü uzunluğunu bellidir. Ama List kullanırsan yapabilirsin. C#:Panoya kopyala // değişkeni tanımlıyoruz. List<string> kelimeler = new List<string>(); // değişkene eleman ekliyoruz. kelimeler.Add("Test"); // çağırmak için kelimeler[0] // örneğin for(int i = 0; i < kelimeler.Length; i++) { Console.Writeline(kelimeler[i]); }
ressh dedi: Eki Görüntüle 1363565 Bu komut her çalıştığında çıkan kelimeleri Array içerisine alsın istiyorum. Şu an aldığım çıktı şu şekilde Eki Görüntüle 1363566 Kelimelerin Array içerisinde olmasını ve istediğimde blabla[0] ile kelimeleri çağırmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Bunu arraylı bir değişken ile yapamazsın hocam. Çünkü uzunluğunu bellidir. Ama List kullanırsan yapabilirsin. C#:Panoya kopyala // değişkeni tanımlıyoruz. List<string> kelimeler = new List<string>(); // değişkene eleman ekliyoruz. kelimeler.Add("Test"); // çağırmak için kelimeler[0] // örneğin for(int i = 0; i < kelimeler.Length; i++) { Console.Writeline(kelimeler[i]); }
BlackShadow Kilopat Katılım 16 Aralık 2013 Mesajlar 3.826 Çözümler 28 18 Nisan 2022 #4 Delegate ler bunun için var.
ressh Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 3.548 Makaleler 2 Çözümler 46 Yer Türkiye 18 Nisan 2022 #5 BlackShadow dedi: Delegateler bunun için var. Genişletmek için tıkla... Anlatma şansınız var mı? İnternetten baktığımda pek anlayamadım.
BlackShadow dedi: Delegateler bunun için var. Genişletmek için tıkla... Anlatma şansınız var mı? İnternetten baktığımda pek anlayamadım.
reinsy Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 1.573 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2022 #6 C#:Panoya kopyala // oluştur. string[] arr = new string[] {}; // ekle. arr[index] = s; Yazdığınız koda göre bir int değeri oluşturup her eklemede i değerini arttırıp öyle eklemeniz gerekmekte.
C#:Panoya kopyala // oluştur. string[] arr = new string[] {}; // ekle. arr[index] = s; Yazdığınız koda göre bir int değeri oluşturup her eklemede i değerini arttırıp öyle eklemeniz gerekmekte.
ressh Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 3.548 Makaleler 2 Çözümler 46 Yer Türkiye 20 Nisan 2022 #7 reinsy dedi: C#:Panoya kopyala // oluştur. string[] arr = new string[] {}; // ekle. arr[index] = s; Yazdığınız koda göre bir int değeri oluşturup her eklemede i değerini arttırıp öyle eklemeniz gerekmekte. Genişletmek için tıkla... Hocam delegate hakkında bir bilginiz var mı?
reinsy dedi: C#:Panoya kopyala // oluştur. string[] arr = new string[] {}; // ekle. arr[index] = s; Yazdığınız koda göre bir int değeri oluşturup her eklemede i değerini arttırıp öyle eklemeniz gerekmekte. Genişletmek için tıkla... Hocam delegate hakkında bir bilginiz var mı?
reinsy Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 1.573 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2022 #8 ressh dedi: Hocam delegate hakkında bir bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Maalesef yok ama bu dediğiniz basit iş için delegateye gerek yok array içinde daha hızlı ve basit bir şekilde halledersiniz.
ressh dedi: Hocam delegate hakkında bir bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Maalesef yok ama bu dediğiniz basit iş için delegateye gerek yok array içinde daha hızlı ve basit bir şekilde halledersiniz.
ressh Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 3.548 Makaleler 2 Çözümler 46 Yer Türkiye 21 Nisan 2022 #9 dincertekin dedi: [CODE lang="csharp" title="ArrayList Item Add"]// Foreach'dan öncesine ekle. ArrayList liste = new ArrayList(); // Foreach döngüsünün içerisine Console.Write'dan sonrasına ekle. liste.Add(s.Remove(0, ExtensionsPath.Length));[/CODE] Genişletmek için tıkla... Array listten eleman çağırmak istediğim zaman liste[0]'dan büyük bir sayı yazarsam çalışmıyor.
dincertekin dedi: [CODE lang="csharp" title="ArrayList Item Add"]// Foreach'dan öncesine ekle. ArrayList liste = new ArrayList(); // Foreach döngüsünün içerisine Console.Write'dan sonrasına ekle. liste.Add(s.Remove(0, ExtensionsPath.Length));[/CODE] Genişletmek için tıkla... Array listten eleman çağırmak istediğim zaman liste[0]'dan büyük bir sayı yazarsam çalışmıyor.
Nexor Hectopat Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 238 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2022 #10 List<string> yapısını kullanabilirsin.