B BabaProReis Femtopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 37 28 Nisan 2021 #1 Çoğu kütüphaneleri açıklayan bir kaynak lazım.
T TerabyteForever Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 6.714 Makaleler 7 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #2 Kütüphanenin dokümantasyonu. Örneğin "wincon.h" için Microsoft Docs, az önceki konunda da dediğim gibi.
Kütüphanenin dokümantasyonu. Örneğin "wincon.h" için Microsoft Docs, az önceki konunda da dediğim gibi.
B BabaProReis Femtopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 37 28 Nisan 2021 #3 TerabyteForever dedi: Kütüphanenin dokümantasyonu. Örneğin "wincon.h" için Microsoft Docs, az önceki konunda da dediğim gibi. Genişletmek için tıkla... İyi kaynağa benziyor ama ingilizce olması sıkıntı benim için.
TerabyteForever dedi: Kütüphanenin dokümantasyonu. Örneğin "wincon.h" için Microsoft Docs, az önceki konunda da dediğim gibi. Genişletmek için tıkla... İyi kaynağa benziyor ama ingilizce olması sıkıntı benim için.
T TerabyteForever Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 6.714 Makaleler 7 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #4 BabaProReis dedi: İyi kaynağa benziyor ama ingilizce olması sıkıntı benim için. Genişletmek için tıkla... İngilizce bilmiyorsan zaten programlama meselesine girme dostum. Belli bir süre ilerlersin ama sonrası sıkıntı.
BabaProReis dedi: İyi kaynağa benziyor ama ingilizce olması sıkıntı benim için. Genişletmek için tıkla... İngilizce bilmiyorsan zaten programlama meselesine girme dostum. Belli bir süre ilerlersin ama sonrası sıkıntı.
Collorpus Centipat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 85 Çözümler 4 28 Nisan 2021 #5 Çok iyi C bilirim diyorsan Wine projesinin açık kaynak Winapi'sini inceleyebilirsin.