H Hoaxer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 3.082 Makaleler 3 Çözümler 25 27 Temmuz 2021 #11 sauranex dedi: Bu label, richtextbox'da bulunan satırların toplamı, liste yüklendiğinde (Toplam sayı: 150) gibi bir değer alıyor, fakat benim bunu birçok yerde kullanmam gerekiyor. Bu yüzden sadece sayı olan kısmı almam lazım. Büyük ihtimalle anlamadım. Genişletmek için tıkla... Tamam, basitçe C#:Panoya kopyala int Sayi = 150; //Satır sayısını bu değişkene atayacaksın Label1.Text= "Toplam sayı: " + Sayi; Hem sayıyı yazdırmış oldun hem de daha sonra kullanabilmek için bu sayıyı bir değişkene atadın.
sauranex dedi: Bu label, richtextbox'da bulunan satırların toplamı, liste yüklendiğinde (Toplam sayı: 150) gibi bir değer alıyor, fakat benim bunu birçok yerde kullanmam gerekiyor. Bu yüzden sadece sayı olan kısmı almam lazım. Büyük ihtimalle anlamadım. Genişletmek için tıkla... Tamam, basitçe C#:Panoya kopyala int Sayi = 150; //Satır sayısını bu değişkene atayacaksın Label1.Text= "Toplam sayı: " + Sayi; Hem sayıyı yazdırmış oldun hem de daha sonra kullanabilmek için bu sayıyı bir değişkene atadın.
The Anorak Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 6.694 Makaleler 1 Çözümler 128 28 Temmuz 2021 #12 Regular Expression (Düzenli İfadeler) ile tek hamlede çözülebilecek bir problemi gereksiz karmaşık hale getirmişsiniz. Bkz. /\{([^}]+)\}/g
Regular Expression (Düzenli İfadeler) ile tek hamlede çözülebilecek bir problemi gereksiz karmaşık hale getirmişsiniz. Bkz. /\{([^}]+)\}/g
sauranex Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 654 Makaleler 1 Çözümler 3 28 Temmuz 2021 #13 The Anorak dedi: Regular Expression (Düzenli İfadeler) ile tek hamlede çözülebilecek bir problemi gereksiz karmaşık hale getirmişsiniz. Bkz. /\{([^}]+)\}/g Genişletmek için tıkla... Uzun zamandır kodlamadığım için bazı yöntemleri unutmuşum, hobi amaçlı kodluyorum zaten. Çok basitmiş zaten daha sonrasında hallettim.
The Anorak dedi: Regular Expression (Düzenli İfadeler) ile tek hamlede çözülebilecek bir problemi gereksiz karmaşık hale getirmişsiniz. Bkz. /\{([^}]+)\}/g Genişletmek için tıkla... Uzun zamandır kodlamadığım için bazı yöntemleri unutmuşum, hobi amaçlı kodluyorum zaten. Çok basitmiş zaten daha sonrasında hallettim.