C# Label'de olan yazı nasıl Array'e yazılır?

F4ST3R

Hectopat
Daha fazla  
Selam "Thread.Sleep();" kodunda array e labeldeki yazıyı yazmak istiyorum string ile denedim hata alıyorum nasıl yazarım array'e labelde olan yazıyı?

Hiçbir şey anlamadım Sleep() Methodunda array'e labeldeki yazıyı yazdırmak ne demek?

Hiçbir şey anlamadım Sleep() Methodunda array'e labeldeki yazıyı yazdırmak ne demek?

Yanlış yazdım kusura bakmayın olay şu.

String deneme = label1.text;
Thread. Sleep(deneme);

Şeklinde yazınca hata oluyor nasıl labeldeki yazıyı sleep metoduna yazdırırım.

String deneme = label1.text;
Thread. Sleep(deneme);

Merhaba, Thread.Sleep iş parçacığını belirli bir süre askıya almanı sağlar.

Burada detayını görebilirsin

Yapmak istediğiniz şey ile bu komutun bir ilgisi yok.

Şimdi anladım, sleep methoduna parametreyi kullanıcıdan alınan bir değer olarak mı göndermek istiyorsun? Tamam şöyle, Sleep Method'u INT yani sayısal tipte bir değer alır ancak label sınıfının text field'ı ise string'dir. Method'a göndermeden önce tip dönüşümü yapmalısın.
Convert.ToInt32(deneme);
Bu kod 'deneme' değişkeninin içinde sadece sayılar varsa hatasız bir şekilde dönüşüm yapacaktır.
Bunu ister başka bir değişkene atayıp kullanabilirsin ya da direk method'un içinde kullanabilirsin. İki kullanım da şu şekilde;

C#:
string deneme = label1.text;
int sayi = Convert.ToInt32(deneme);
Thread.Sleep(sayi);

// veya =>

string deneme = label1.text;
Thread.Sleep(Convert.ToInt32(deneme));

Merhaba, thread. Sleep komutu iş parçacığını belirli bir süre askıya almanı sağlar.

Burada detayını görebilirsin

Yapmak istediğiniz şey ile bu komutun bir ilgisi yok.

Askıyıya alma süresini labelde bulunan yazı belirleyecek şekilde bir düşüncem vardı.

Evet çok teşekkür ederim elinize sağlık. Çözüm olarak işaretleyemiyorum ama

Askıyıya alma süresini labelde bulunan yazı belirleyecek şekilde bir düşüncem vardı.
Erken yargıya varmışım. Özür dilerim. İşin içine metot yerine array soktuğunuz için kafam karıştı.

Erken yargıya varmışım. Özür dilerim. İşin içine metot yerine array soktuğunuz için kafam karıştı.

Hiç problem değil teşekkür ederim aksine size de konu ile ilgilendiğiniz için.

Aynı hataya ben de varmıştım, hatta o kadar ki Sleep methodu parametre alıyor muydu yav dedim anlık 4-5 saniye. Bildiğimi de unuttum Çok normal, biraz karışık sormuş arkadaş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…