Şimdi anladım, sleep methoduna parametreyi kullanıcıdan alınan bir değer olarak mı göndermek istiyorsun? Tamam şöyle, Sleep Method'u INT yani sayısal tipte bir değer alır ancak label sınıfının text field'ı ise string'dir. Method'a göndermeden önce tip dönüşümü yapmalısın.
Convert.ToInt32(deneme);
Bu kod 'deneme' değişkeninin içinde sadece sayılar varsa hatasız bir şekilde dönüşüm yapacaktır.
Bunu ister başka bir değişkene atayıp kullanabilirsin ya da direk method'un içinde kullanabilirsin. İki kullanım da şu şekilde;
C#:
string deneme = label1.text;
int sayi = Convert.ToInt32(deneme);
Thread.Sleep(sayi);
// veya =>
Thread.Sleep(Convert.ToInt32(deneme));
Şimdi anladım, sleep methoduna parametreyi kullanıcıdan alınan bir değer olarak mı göndermek istiyorsun? Tamam şöyle, sleep Method'u ınt yani sayısal tipte bir değer alır ancak label sınıfının text Field'ı ise String'dir. Method'a göndermeden önce tip dönüşümü yapmalısın.
Convert. Toınt32(deneme);
Bu kod 'deneme' değişkeninin içinde sadece sayılar varsa hatasız bir şekilde dönüşüm yapacaktır.
Bunu ister başka bir değişkene atayıp kullanabilirsin ya da direk Method'un içinde kullanabilirsin. İki kullanım da şu şekilde;
C#:
int sayi = Convert.ToInt32(deneme);
Thread.Sleep(sayi);
// veya =>
Thread.Sleep(Convert.ToInt32(deneme));
Aynı hataya ben de varmıştım, hatta o kadar ki Sleep methodu parametre alıyor muydu yav dedim anlık 4-5 saniye. Bildiğimi de unuttum Çok normal, biraz karışık sormuş arkadaş.