Hiçbir şey anlamadım Sleep() Methodunda array'e labeldeki yazıyı yazdırmak ne demek?
Merhaba, Thread.Sleep iş parçacığını belirli bir süre askıya almanı sağlar.Yanlış yazdım kusura bakmayın olay şu.
String deneme = label1.text;
Thread. Sleep(deneme);
Şeklinde yazınca hata oluyor nasıl labeldeki yazıyı sleep metoduna yazdırırım.
Şimdi anladım, sleep methoduna parametreyi kullanıcıdan alınan bir değer olarak mı göndermek istiyorsun? Tamam şöyle, Sleep Method'u INT yani sayısal tipte bir değer alır ancak label sınıfının text field'ı ise string'dir. Method'a göndermeden önce tip dönüşümü yapmalısın.Yanlış yazdım kusura bakmayın olay şu.
Şeklinde yazınca hata oluyor nasıl labeldeki yazıyı sleep metoduna yazdırırım.
string deneme = label1.text;
int sayi = Convert.ToInt32(deneme);
Thread.Sleep(sayi);
// veya =>
string deneme = label1.text;
Thread.Sleep(Convert.ToInt32(deneme));
Merhaba, thread. Sleep komutu iş parçacığını belirli bir süre askıya almanı sağlar.
Burada detayını görebilirsin
Yapmak istediğiniz şey ile bu komutun bir ilgisi yok.
Şimdi anladım, sleep methoduna parametreyi kullanıcıdan alınan bir değer olarak mı göndermek istiyorsun? Tamam şöyle, sleep Method'u ınt yani sayısal tipte bir değer alır ancak label sınıfının text Field'ı ise String'dir. Method'a göndermeden önce tip dönüşümü yapmalısın.
Convert. Toınt32(deneme);
Bu kod 'deneme' değişkeninin içinde sadece sayılar varsa hatasız bir şekilde dönüşüm yapacaktır.
Bunu ister başka bir değişkene atayıp kullanabilirsin ya da direk Method'un içinde kullanabilirsin. İki kullanım da şu şekilde;
C#:string deneme = label1.text; int sayi = Convert.ToInt32(deneme); Thread.Sleep(sayi); // veya => string deneme = label1.text; Thread.Sleep(Convert.ToInt32(deneme));
Erken yargıya varmışım. Özür dilerim. İşin içine metot yerine array soktuğunuz için kafam karıştı.Askıyıya alma süresini labelde bulunan yazı belirleyecek şekilde bir düşüncem vardı.
Erken yargıya varmışım. Özür dilerim. İşin içine metot yerine array soktuğunuz için kafam karıştı.
Aynı hataya ben de varmıştım, hatta o kadar ki Sleep methodu parametre alıyor muydu yav dedim anlık 4-5 saniye. Bildiğimi de unuttumErken yargıya varmışım. Özür dilerim. İşin içine metot yerine array soktuğunuz için kafam karıştı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.