P polS Picopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 199 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2022 #1 Selamlar, C# dili öğrenmeye çalışıyorum. Kendimce bir proje yapmaya çalıştım. Bir yerde tıkandım ve konu açmak istedim. Girilen verileri Listbox'a nasıl yazdırırım? Daha yeni başladım o yüzden pek bir bilgim yok. Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ocak 2022
Selamlar, C# dili öğrenmeye çalışıyorum. Kendimce bir proje yapmaya çalıştım. Bir yerde tıkandım ve konu açmak istedim. Girilen verileri Listbox'a nasıl yazdırırım? Daha yeni başladım o yüzden pek bir bilgim yok. Yardımcı olursanız sevinirim.
aLyX3N Decipat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 1.090 Çözümler 1 Yer Anti Acer SSA Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2022 #2 listBox1.Items.Add(textBox2.Text); textBox sayısının adını belirdiysen değiştir ordakini. Artı 0 Eksi
TedeX Hectopat Katılım 26 Ekim 2019 Mesajlar 310 Çözümler 4 8 Ocak 2022 #3 Kayıt butonunun içine. [CODE lang="csharp" title="ListBox'a Item Ekleme"]listBox1.Items.Add(...);[/CODE] Bu kodu ekleyin. 3 noktalı yere neyi eklemek istiyorsanız yazın. Artı 0 Eksi
Kayıt butonunun içine. [CODE lang="csharp" title="ListBox'a Item Ekleme"]listBox1.Items.Add(...);[/CODE] Bu kodu ekleyin. 3 noktalı yere neyi eklemek istiyorsanız yazın.
KS KS P polS Picopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 199 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2022 #4 TedeX dedi: Kayıt butonunun içine. [CODE lang="csharp" title="ListBox'a Item Ekleme'a Item Ekleme"]listBox1.Items.Add(...);[/CODE] Bu kodu ekleyin. 3 noktalı yere neyi eklemek istiyorsanız yazın. Genişletmek için tıkla... aLyX3N dedi: Listbox1.ıtems. Add(textbox2.text); Textbox sayısının adını belirdiysen değiştir oradakini. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. Haksızlık olmasın diye çözüm olarak işaretlemicem. İkinize de teşekkürler. Artı 0 Eksi
TedeX dedi: Kayıt butonunun içine. [CODE lang="csharp" title="ListBox'a Item Ekleme'a Item Ekleme"]listBox1.Items.Add(...);[/CODE] Bu kodu ekleyin. 3 noktalı yere neyi eklemek istiyorsanız yazın. Genişletmek için tıkla... aLyX3N dedi: Listbox1.ıtems. Add(textbox2.text); Textbox sayısının adını belirdiysen değiştir oradakini. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. Haksızlık olmasın diye çözüm olarak işaretlemicem. İkinize de teşekkürler.