Xeyy8q Decapat Katılım 9 Şubat 2022 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2023 #1 Ben C# bir login paneli yaptım SQL veri tabanlı biraz amatörüm de, bunu uygulamaya nasıl dönüştüreceğim?
Ben C# bir login paneli yaptım SQL veri tabanlı biraz amatörüm de, bunu uygulamaya nasıl dönüştüreceğim?
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 15 Nisan 2023 #2 Konuyu detaylı anlatabilir misiniz? Ek olarak kodlarınızı atmanız lazım. Programın *.exe dosyası, proje dosyası > Bin > Debug klasörü içerisinde yer alır. Sosyal'de nasıl kod paylaşılır? Eğer kodu fotoğraftaki kısma tıklayıp açılacak pencereye yapıştırırsanız çok daha anlaşılır olacaktır. Sorununuzun çözülmesi ümidiyle. İyi forumlar :) www.technopat.net
Konuyu detaylı anlatabilir misiniz? Ek olarak kodlarınızı atmanız lazım. Programın *.exe dosyası, proje dosyası > Bin > Debug klasörü içerisinde yer alır. Sosyal'de nasıl kod paylaşılır? Eğer kodu fotoğraftaki kısma tıklayıp açılacak pencereye yapıştırırsanız çok daha anlaşılır olacaktır. Sorununuzun çözülmesi ümidiyle. İyi forumlar :) www.technopat.net
Buğra00 Centipat Katılım 12 Mart 2022 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2023 #3 Projeyi oluştururken nereye oluşturduysanız dosyalar oradadır. Aslında C# direkt uygulama olarak düşüyor klasöre.
Projeyi oluştururken nereye oluşturduysanız dosyalar oradadır. Aslında C# direkt uygulama olarak düşüyor klasöre.