metehanxsoylu Hectopat Katılım 22 Eylül 2021 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2023 #1 C++'ta machine learning için 1-2 haftadır araştırma yapıyorum ama nereden öğrenebileceğimi bulamadım. Visual Studio kullanıyorum. İngilizcem var ve çok pahalı değilse satın alabilirim, 150TL arası.
C++'ta machine learning için 1-2 haftadır araştırma yapıyorum ama nereden öğrenebileceğimi bulamadım. Visual Studio kullanıyorum. İngilizcem var ve çok pahalı değilse satın alabilirim, 150TL arası.
Lancia Delta S4 Kilopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 4.126 Makaleler 4 Çözümler 36 Yer Bursa/Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2023 #2 Udemy.
metehanxsoylu Hectopat Katılım 22 Eylül 2021 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2023 #3 Lancia Delta S4 dedi: Udemy. Genişletmek için tıkla... Link atabilir misin?
Meraklı Turşucu Kilopat Katılım 24 Haziran 2017 Mesajlar 299 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2023 #4 ARM Mikrodenetleyici Uygulamaları | CSD - C ve Sistem programcıları Derneği bir bakın isterseniz. Kaan Aslan benim hocamdır, alanında iyidir. Online Yapay Zeka, Makine Öğrenmesi ve Veri Bilimi Kursumuz 23 Aralık 2023 Cumartesi Günü Saat 10:00’da Başladı. | CSD - C ve Sistem programcıları Derneği csystem.org Kurs Python'daymış. Ben C, C++ almıştım Kaan hocadanç
ARM Mikrodenetleyici Uygulamaları | CSD - C ve Sistem programcıları Derneği bir bakın isterseniz. Kaan Aslan benim hocamdır, alanında iyidir. Online Yapay Zeka, Makine Öğrenmesi ve Veri Bilimi Kursumuz 23 Aralık 2023 Cumartesi Günü Saat 10:00’da Başladı. | CSD - C ve Sistem programcıları Derneği csystem.org Kurs Python'daymış. Ben C, C++ almıştım Kaan hocadanç
metehanxsoylu Hectopat Katılım 22 Eylül 2021 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2023 #5 Meraklı Turşucu dedi: ARM Mikrodenetleyici Uygulamaları | CSD - C ve Sistem programcıları Derneği bir bakın isterseniz. Kaan Aslan benim hocamdır, alanında iyidir. Online Yapay Zeka, Makine Öğrenmesi ve Veri Bilimi Kursumuz 23 Aralık 2023 Cumartesi Günü Saat 10:00’da Başladı. | CSD - C ve Sistem programcıları Derneği csystem.org Kurs Python'daymış. Ben C, C++ almıştım Kaan hocadanç Genişletmek için tıkla... Teşşekürler kardeşim ama 1 yılım yok maalesef
Meraklı Turşucu dedi: ARM Mikrodenetleyici Uygulamaları | CSD - C ve Sistem programcıları Derneği bir bakın isterseniz. Kaan Aslan benim hocamdır, alanında iyidir. Online Yapay Zeka, Makine Öğrenmesi ve Veri Bilimi Kursumuz 23 Aralık 2023 Cumartesi Günü Saat 10:00’da Başladı. | CSD - C ve Sistem programcıları Derneği csystem.org Kurs Python'daymış. Ben C, C++ almıştım Kaan hocadanç Genişletmek için tıkla... Teşşekürler kardeşim ama 1 yılım yok maalesef