C# Mail Gönderme Hatası - smtp.gmail, port587

Makaleler
34
Yer
İstanbul/Üsküdar
Daha fazla  
Meslek
Active Directory - Security Uzmanı
Profil Kapağı
1522600635
Kodlama noktasında hiçbir hatanızın olmamasına karşılık mail gönderilemiyor ise yeni yazmış olduğunuz program yeteri kadar güvenli olarak tanınmıyor olabilir.

G-Mail hesabınıza giriş yapın ve ayarlar kısmından Google'da Oturum Açma ayarlarına gelin.

Sayfanın en alt kısmındaki ayarı aktif ettiğinizde yeni yazdığınız programdan, gmail hesabınız ile farklı bir mail adresine e-posta yönlendirmesi yapabileceksiniz.

Bu ayarı, mail göndermek için kullanacağımız gmail hesabı için gerçekleştiriyoruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
G mail hesabımı doğrulamam için şifremi giriyorum ama doğrulama kodunu doğru girdiğim halde olmuyor, YouTube vanced hesabımı açmam için, lütfen yardım

Ya konu e mail gönderemem değil YouTube da hesap açamıyorum,herşeyi doğru yaptığım halde hesabın bana ait olup olmadığını öğrenmek için güvenlik için kod gönderiyor giriyorum kodu kabul etmiyor,e mail gönderiyorum sorun yok onda.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…