Python gitar gibidir. Öğrenmesi kolaydır ama geliştirmesi zordur. Genel olarak C dilleri ise arp veya piyano gibidir. Öğrendiğiniz zaman iş bulma olasılığınız Python’a göre daha kolaydır.
Buraya kimi getirirseniz getirin ben yazılımdan anlıyorum diyemez. Derse bile yalan söylemiş olur. Kod yazmak resim yapmaya benzer. Hepsi boya ile yapılır fakat hepsi birbirinden farklıdır.
Python gitar gibidir. Öğrenmesi kolaydır ama geliştirmesi zordur. Genel olarak C dilleri ise arp veya piyano gibidir. Öğrendiğiniz zaman iş bulma olasılığınız Python’a göre daha kolaydır.
Buraya kimi getirirseniz getirin ben yazılımdan anlıyorum diyemez. Derse bile yalan söylemiş olur. Kod yazmak resim yapmaya benzer. Hepsi boya ile yapılır fakat hepsi birbirinden farklıdır.
Bence anlıyorum diyebilmek için 2 yıl, gerçekten anlayabilmek için 4 yıl gerek. Ayrıca olay sadece yazılımı öğrenmek değil. Bilgisayarların, işletim sistemlerinin, derleyicilerin de çalışma şeklini öğrenmen gerek. İşletim sistemi olarak GNU/Linux tabanlı dağıtımları da öğrenmen gerek.
Sanmam. Kişilere bağlı kalmayın derim. Sadece temelini öğrenip üstüne kendiniz çözün neyin ne olduğunu hata yapın. Hatalı kodları inceleyin çözmeye çalışın StackOverFlow'dan.