Aklımda kalan kırıntılar değil kardeşim. Ben aktif olarak Unreal Engine 5 oyun geliştiricisiyim.
Sana kafamdan uydurduğum şeyleri söylemiyorum. İstediğin oyun geliştiricisine sorabilirsin. Hiçbiri Unreal Engine ile 2D oyun geliştirmeyi mantıklı bulmayacaktır. Hepsi, ya dediğin gibi GameMaker ya da Unity önerecektir.
Oda olabilir ama günümüzde en popüler olanlarından ve projenin ömrü kısıtlı değilse yani ileride daha da geliştirilmeyi düşünüyorsan diye.Microsoft XNA Framework?
Şu konuyu sakince şuraya bırakayım. Şu yaptığını ilk defa yapmadığını görmüş olsunlar aktif geliştirici kardeşim. Şu özgüvenin yarısı bana lazım.Aklımda kalan kırıntılar değil kardeşim.
En büyük sebebi destek yok, Motorda, güncel motorlardaki kadar profesyonel yazılımlar yok(Örneğin Ninite), Oyun geliştirmek isteyen yeni kullanıcılara destek yok, yayımlamak için ciddi miktarlar istiyorlar vb.Neden bıktılar tam olarak Unity developerları
Neden bıktılar tam olarak Unity developerları
Unity'i biraz kötülüyormuşsunuz gibime geldi. Eğer yanılmıyorsam düzeltin. Fakat neden illa ki UE daha iyiymiş gibi mesajlar attınız?En büyük sebebi destek yok, Motorda, güncel motorlardaki kadar profesyonel yazılımlar yok(Örneğin Ninite), Oyun geliştirmek isteyen yeni kullanıcılara destek yok, yayımlamak için ciddi miktarlar istiyorlar vb.
O zamanlar Form ve C#'a yeni başlamıştım.Şu konuyu sakince şuraya bırakayım. Şu yaptığını ilk defa yapmadığını görmüş olsunlar aktif geliştirici kardeşim. Şu özgüvenin yarısı bana lazım.
C#: Basit bir hesap makinesi
Arkadaşlar C# ile bir hesap makinesi yaptım. Bunu da sizlerle paylaşmak istedim. Eğer eksiğim, yanlışım ya da eklemem gereken bir şey varsa yazmayı unutmayın! VirusTotal: VirusTotal İndirme Linki: https://www.mediafire.com/file/mx36fs6mo0ir9es/Calculator.exe/filewww.technopat.net
Unity Kötü değil kesinlikle, ama bir UE seviyesinde değil. Onlarca delil sayabilirim.Fiyatlandırma politikası nedeni ile bir sorun çıktı (10 ay kadar önce eğer ondan balsediyorsanız) CEO'yu kovdular en son. Şu an durum iyi gibi.
Unity'i biraz kötülüyormuşsunuz gibime geldi. Eğer yanılmıyorsam düzeltin. Fakat neden illa ki UE daha iyiymiş gibi mesajlar attınız?
Burada tam olarak dalga geçtiğin şey nedir?Şu konuyu sakince şuraya bırakayım. Şu yaptığını ilk defa yapmadığını görmüş olsunlar aktif geliştirici kardeşim. Şu özgüvenin yarısı bana lazım.
C#: Basit bir hesap makinesi
Arkadaşlar C# ile bir hesap makinesi yaptım. Bunu da sizlerle paylaşmak istedim. Eğer eksiğim, yanlışım ya da eklemem gereken bir şey varsa yazmayı unutmayın! VirusTotal: VirusTotal İndirme Linki: https://www.mediafire.com/file/mx36fs6mo0ir9es/Calculator.exe/filewww.technopat.net
Konuya tıklayıp mesajları okursak neyden bahsettiğimin yeterince net anlaşılacağını düşünüyorum.Burada tam olarak dalga geçtiğin şey nedir?