C# Mouse ID Programı

vatoz419

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler,
Bir program yapmak istiyorum içeriği böyle olacak. Mouse'un kimliğini değiştireceğim, yani PC ye taktığım "A" mouse sini, "B" mouse olarak tanıtacağım. C# ile ilgili yetecek kadar bilgim var. Fakat bu programı yapmak için gerekli olan kütüphaneyi ve hangi kodlar ile yazacağımı bilmiyorum. Türkçe veya İngilizce kaynakları varise bildiğiniz söylerseniz sevinirim.

İyi günler, teşekkürler şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgimin olmadığı bir konu o yüzden öneri olarak alın lütfen. Çoklu ortamlar için daha zor olabilir. Önce Windows için yapmanızı öneririm. En basit olarak Windows ve Marshal kütüphanesini mecburen kullanacaksınız gibi geliyor. Gerek olmaya da bilir. Kaynak olarak doğrudan microsoftun dökümanlarına bakabilirsiniz veya çeşitli yazılım communitylerden yardım isteyebilirsiniz. Genelde doğrudan projeye yardım etmezler ama denemekten zarar gelmez.

Bilgimin olmadığı bir konu o yüzden öneri olarak alın lütfen. Çoklu ortamlar için daha zor olabilir. Önce Windows için yapmanızı öneririm. En basit olarak Windows ve Marshal kütüphanesini mecburen kullanacaksınız gibi geliyor. Gerek olmaya da bilir. Kaynak olarak doğrudan microsoftun dökümanlarına bakabilirsiniz veya çeşitli yazılım communitylerden yardım isteyebilirsiniz. Genelde doğrudan projeye yardım etmezler ama denemekten zarar gelmez.
teşekkürler

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı