C# MP3 Uygulaması

Hello

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Aslında uygulamayı bitireli bir hafta kadar oluyor ama kendimce gereksiz yere aldığım ceza nedeniyle bugüne kadar beklemek zorunda kaldım... Uygulamanın eksikleri var, bunları C#'de ilerledikçe ekliyeceğim. @Fatih Apaydın bana gerçekten çok yardımcı oldu, onun sayesinde dosya okuma/ yazma, Drag- Drop işlerimlerinde sıkıntı çekmiyorum, tekrardan teşekkürler. Eksikliklerden en büyüğü ise birlikte aç kısmından "Hello" ile açılmaması, keşke o kadar yazılım bilgim olsaydı. Beğenip beğenmemek size kalmış, başımız sağolsun...
Link: Yandex.Disk

Tasarım ve ikonlar güzel olmuş, üst kenar rengi ve mavi kulaklık ikonu uyumsuz olmuş. Spotify menüsü gibi siyah, koyu renkleri tercih et bu tip şeylerde, o mavi kulaklık ikonu bozmuş biraz. Kodlamada neleri kullandın, incelemek isterim. Genel olarak güzel tasarım ve güzel renk seçimi.

Yarın ayrıntılı şekilde kodları, tasarımı paylaşırım. Yorumunuz için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…