C# nasıl öğrenilebilir?

Çünkü herkes c# biliyor. Üniversitelerde bütün dersler c#. Piyasada bir sürü c# bilen adam var. Yeni yeni popüler olan dillere yönelmek çok daha iyi olur. Özellikle son zamanlarda Türkiye'de python yükselişte. Python çalış diyecektim arkadaşa zaten.
Ne yapmak istiyorsa onu yapsın. Belki o dili hiç sevmeyecek? Bu yüzden bırakın kendisi bulsun ne yapmak istediğini.

Ne yapmak istiyorsa onu yapsın. Belki o dili hiç sevmeyecek? Bu yüzden bırakın kendisi bulsun ne yapmak istediğini.
Arkadaş kısmen haklı. Programlamaya giriş için C# başta zor gelebilir ama ilerlediği zaman syntax vs. başka dillere geçişi kolay olur. C# açıkçası bence eğlenceli güzel bir dil. Web, mobil ve masaüstü her platformda uyumlu.

Kendi fikrimce yazılım işinde ilerlenecekse ve para kazanmak bir amaçsa PHP öğrenilebilir.

Ben henüz yolun başında olduğu için ve ileride iş için düşünüyorsa diye böyle bir öneri verecektim ki vermedim. Arkadaş sorduğu için söyledim. Hobi için yapacağım dedi arkadaş. O yüzden bu önerimi ona söylemedim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı