Unity C# nasıl öğrenilir?

h100şoförü

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Unity de 3D indie tarzı oyunlar geliştirmek istiyorum ama tabii ki önce Unity öğrenmem gerek. Arayüze hakimim ama kodlamada neredeyse hiçbir şey bilmiyorum. YouTube'daki kanallar sanki daha önce bu işi yapmışız gibi hızlıca üzerinden geçerek anlatıyorlar. Unity 3D için kodlamayı nasıl iyice öğrenirim? Web site ya da YouTube kanalı önerirseniz sevinirim.

Hocam başta C# temellerini öğren ondan sonra Unity'e geç değişkenler, if-else, döngüler, fonksiyonlar, sınıflar gibi temel kavramlar.

Dediklerinizi öğrenmiştim önceden ama benim merak ettiğim daha çok karakterin ilerlemesini sağlayan kodlar, sağlığının azalınca yavaşlaması gibi daha ileri seviye şeyler.
Bunları öğreten bir yer arıyorum.

BTK Akademi'de ücretsiz kapsamlı C# kursları var. Oradan pratiklerle beraber öğrenebilirsiniz. Üstelik kurs bittikten sonra sertifika da alabiliyorsunuz.

Dediklerinizi öğrenmiştim önceden ama benim merak ettiğim daha çok karakterin ilerlemesini sağlayan kodlar, sağlığının azalınca yavaşlaması gibi daha ileri seviye şeyler.
Bunları öğreten bir yer arıyorum.
Neyden bahsettiğinizi şimdi anladım. Bu oynatma listesine bakın.

3D kurslar değil mi?
Hayır aslında bahsettiğim BTK Akademi kursları temel C# kodları için konsolda eğitim verilen kurslardı. Sonrasında Unity oyun mekanikleri için C# öğrenmeyi istediğinizi görünce diğer yanıtımda bir oynatma listesi bıraktım o oynatma listesinde detaylı ve açık bir şekilde öğrenebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı