C++ nereden öğrenebilirim?

KremJanti

Kilopat
Merhaba ben lise 3'e giden bir kardeşinizim. Ve kodlamaya ufak yaştan hevesim var gerek Python gerek HTML, PHP, CSS yolumu bulamadım. Çocukluktan bile iç içe olduğum oyun yapmaya karar verdim fakat C++ yi nereden öğrenebilirim Udemy dışında param yok kurs almaya :(

Universiteye calis diyen arkadaslar dogru soyluyorlar.

Cok hevesliysen biraz bakinabilirsin, boylece istahin kabarir ve daha azimli ders calisabilirsin.

Dersleri bir kenara atip yazilim calisirsan sonunda cok pisman olursun, cunku lise caginda 6 ayda ogrenip yapacagin seyi universite bitince 1 haftadan kisa surede yapacaksin zaten donanimli oldugun icin.

Ayrica gerekli ingilizce + matematik olmadan da yapabileceklerin cok limitli.

Codeacademy başlangıç için gayet güzel bir yer gerek syntax'ını gerekte interaktif olarak öğrenmek için, ingilizceniz varsa tabii.

Bazı üniversite öğrencileri 500 600 TL civarında sana uzaktan yada yanından gelip sana eğitim verebiliyor. Yada direk üniversitelerden alabilirsin. Onlarınki de gayet uygun oluyor. İnternet üzerinden eğitim almanı tavsiye etmem brom.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı