1Beyefendi Centipat Katılım 25 Haziran 2023 Mesajlar 324 Çözümler 1 3 Aralık 2023 #1 C# nereden öğrenilir? Ve Visual Studio gözüme çok karışık geldi alışması zor mudur?
7 732017 Decipat Katılım 20 Kasım 2023 Mesajlar 1.184 Çözümler 7 3 Aralık 2023 #2 1Beyefendi dedi: C# nereden öğrenilir? Ve Visual Studio gözüme çok karışık geldi alışması zor mudur? Genişletmek için tıkla... Ben Udemy'den kurs aldım. Öyle öğreniyorum. İndirime bazen giriyor 150 falan oluyor o zaman al sende ve Visual Studio alışınca çok kolay.
1Beyefendi dedi: C# nereden öğrenilir? Ve Visual Studio gözüme çok karışık geldi alışması zor mudur? Genişletmek için tıkla... Ben Udemy'den kurs aldım. Öyle öğreniyorum. İndirime bazen giriyor 150 falan oluyor o zaman al sende ve Visual Studio alışınca çok kolay.
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.498 Makaleler 49 Çözümler 12 3 Aralık 2023 #3 YouTube'dan veya BTK Akademi'den öğrenebilirsin.
Büyüyen Decapat Katılım 29 Aralık 2022 Mesajlar 582 Çözümler 15 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 3 1300X, Nvidia GTX 1050Ti, 8gb RAM (Masaüstü) i5-1235U, Intel Irıs Xe, 16GB RAM (Laptop) Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2023 #4 Ben de üstteki arkadaş gibi Udemy'den kurs aldım 2 ay, önce ilk hesap indirimi olduğu için 60TL'ye gelmişti şu an sanırım daha pahalı ama cidden istekliysen kesinlikle almaya değer. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Aralık 2023
Ben de üstteki arkadaş gibi Udemy'den kurs aldım 2 ay, önce ilk hesap indirimi olduğu için 60TL'ye gelmişti şu an sanırım daha pahalı ama cidden istekliysen kesinlikle almaya değer.
5 533388 Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 4.463 Makaleler 2 Çözümler 54 3 Aralık 2023 #5 1Beyefendi dedi: Ve Visual Studio gözüme çok karışık geldi alışması zor mudur? Genişletmek için tıkla... Zaten açıklamaları yazıyor.
1Beyefendi dedi: Ve Visual Studio gözüme çok karışık geldi alışması zor mudur? Genişletmek için tıkla... Zaten açıklamaları yazıyor.
AliEgemen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 6.331 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul 3 Aralık 2023 #6 1Beyefendi dedi: C# nereden öğrenilir? Ve Visual Studio gözüme çok karışık geldi alışması zor mudur? Genişletmek için tıkla... Rider kullan. Tüm özellikleri var VS da olan ama daha sade ve guzel.
1Beyefendi dedi: C# nereden öğrenilir? Ve Visual Studio gözüme çok karışık geldi alışması zor mudur? Genişletmek için tıkla... Rider kullan. Tüm özellikleri var VS da olan ama daha sade ve guzel.
1Beyefendi Centipat Katılım 25 Haziran 2023 Mesajlar 324 Çözümler 1 3 Aralık 2023 #7 AliEgemen dedi: Rider kullan. Tüm özellikleri var VS da olan ama daha sade ve guzel. Genişletmek için tıkla... Bütün öğreticiler Vs üzerinden olduğu için oradan sapmak istemiyorum
AliEgemen dedi: Rider kullan. Tüm özellikleri var VS da olan ama daha sade ve guzel. Genişletmek için tıkla... Bütün öğreticiler Vs üzerinden olduğu için oradan sapmak istemiyorum
AliEgemen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 6.331 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul 3 Aralık 2023 #8 1Beyefendi dedi: Bütün öğreticiler Vs üzerinden olduğu için oradan sapmak istemiyorum Genişletmek için tıkla... Ben java ogrenirken VS kullanıyordu anlatan kisi ben Intellij kullandim bisey degismedi. IDE onemsiz hepsi benzer en rahat olani kullan.
1Beyefendi dedi: Bütün öğreticiler Vs üzerinden olduğu için oradan sapmak istemiyorum Genişletmek için tıkla... Ben java ogrenirken VS kullanıyordu anlatan kisi ben Intellij kullandim bisey degismedi. IDE onemsiz hepsi benzer en rahat olani kullan.
1Beyefendi Centipat Katılım 25 Haziran 2023 Mesajlar 324 Çözümler 1 3 Aralık 2023 #9 VSC kullanılır mı? Hiç C# için kullanan görmedimde.