C CRomw3R Hectopat Katılım 24 Mart 2017 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2017 #1 NESNE_ÖDEV1.docx Ödev burada, 26 Mart'a kadar teslim etmem gerekiyor, ödevimi yapar mısınız? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Mart 2017
Millerogness Kilopat Katılım 31 Ekim 2016 Mesajlar 834 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kamu Sektörü 24 Mart 2017 #2 Elinizde olan imkanın değerini bilseniz keşke böyle kolaya kaçmak yerine.
C CRomw3R Hectopat Katılım 24 Mart 2017 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2017 #3 Millerogness dedi: Elinizde olan imkanın değerini bilseniz keşke böyle kolaya kaçmak yerine. Genişletmek için tıkla... Doğru diyorsunuz ama hoca kötü anlatınca olmuyor. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Mart 2017
Millerogness dedi: Elinizde olan imkanın değerini bilseniz keşke böyle kolaya kaçmak yerine. Genişletmek için tıkla... Doğru diyorsunuz ama hoca kötü anlatınca olmuyor.
SebinLi028 Hectopat Katılım 11 Şubat 2015 Mesajlar 199 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Computer Engineer 24 Mart 2017 #4 CRomw3R dedi: Doğru diyorsunuz ama hoca kötü anlatınca olmuyor. Genişletmek için tıkla... Suçu hocadan beklememek lazım, o da bilmiyor olabilir. Siz kendinizi geliştirerek bir şeyler öğrenebilirsiniz. Amacınız öğrenmekse. CRomw3R dedi: NESNE_ÖDEV1.docx Ödev burada, 26 Mart'a kadar teslim etmem gerekiyor, ödevimi yapar mısınız? Genişletmek için tıkla... En azından uğraştığınız kodları atsanız sizin için çok daha iyi olur. Sanki (amacım sizi eleştirmek değil) emrivaki bir tavır göstermişsiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Mart 2017
CRomw3R dedi: Doğru diyorsunuz ama hoca kötü anlatınca olmuyor. Genişletmek için tıkla... Suçu hocadan beklememek lazım, o da bilmiyor olabilir. Siz kendinizi geliştirerek bir şeyler öğrenebilirsiniz. Amacınız öğrenmekse. CRomw3R dedi: NESNE_ÖDEV1.docx Ödev burada, 26 Mart'a kadar teslim etmem gerekiyor, ödevimi yapar mısınız? Genişletmek için tıkla... En azından uğraştığınız kodları atsanız sizin için çok daha iyi olur. Sanki (amacım sizi eleştirmek değil) emrivaki bir tavır göstermişsiniz.
TunaArslanTR Hectopat Katılım 13 Mayıs 2016 Mesajlar 365 Makaleler 1 Yer Amasya/Merzifon 24 Mart 2017 #5 Direk ödevimi yapar mısınız diye konu açman biraz saçma olmuş açıkcası, kendi kattığın bilgilerin üzerine bilgi istesen yardım istesen Amenna.
Direk ödevimi yapar mısınız diye konu açman biraz saçma olmuş açıkcası, kendi kattığın bilgilerin üzerine bilgi istesen yardım istesen Amenna.
Plyra Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2015 Mesajlar 5.098 Makaleler 5 Çözümler 81 Daha fazla Profil Kapağı 1522567446 24 Mart 2017 #6 @MF .
mustafa.abanoz Hectopat Katılım 11 Şubat 2017 Mesajlar 42 25 Mart 2017 #7 Evet arkadaşlarıma katılıyorum hazır iyi bir şey değil, bu yolun başı daha bunları yapamazsan ileride daha çok zorlanırsın.
Evet arkadaşlarıma katılıyorum hazır iyi bir şey değil, bu yolun başı daha bunları yapamazsan ileride daha çok zorlanırsın.