C++ Ödevi

berdan1269

Centipat
İyi forumlar arkadaşlar bir arkadaşımın ödevi için sizden yardım isteyecektim, kendisi atacağım sorulardan hiçbirini yapamadığı için bana yönlendirdi fakat ben de maalesef yapamıyorum. Soruların C++ dilinde yazılması isteniyor. Yapabilecekler varsa şimdiden çok teşekkür ediyorum. En azından bir soru bile olsa bir soru bir sorudur. Herkese iyi forumlar diliyorum.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2020-06-07 at 00.29.26.jpeg
    WhatsApp Image 2020-06-07 at 00.29.26.jpeg
    295,3 KB · Görüntüleme: 64
  • WhatsApp Image 2020-06-07 at 00.29.27 (1).jpeg
    WhatsApp Image 2020-06-07 at 00.29.27 (1).jpeg
    248,7 KB · Görüntüleme: 51
  • WhatsApp Image 2020-06-07 at 00.29.27.jpeg
    WhatsApp Image 2020-06-07 at 00.29.27.jpeg
    205,8 KB · Görüntüleme: 56
Son düzenleyen: Moderatör:
Sorular tamamen matematik denklemi kurup bunları koda dökebilmek ile alakalı. Kütüphaneler ile ilgili bir şey belirtilmemiş o yüzden çoğu işlemi math.h kütüphanesi ile halledebilirsiniz.
İlk önce boş kağıda bu matematik denklemini elde xy değişkenleri ile nasıl yapabilirim diye düşünmeniz, sonra koda dökmeniz gerek.
Kolay gelsin.
Büyük sayılar için de BigInt.h kullanabilirsiniz.

Sorular tamamen matematik denklemi kurup bunları koda dökebilmek ile alakalı. Kütüphaneler ile ilgili bir şey belirtilmemiş o yüzden çoğu işlemi math.h kütüphanesi ile halledebilirsiniz.
İlk önce boş kağıda bu matematik denklemini elde xy değişkenleri ile nasıl yapabilirim diye düşünmeniz, sonra koda dökmeniz gerek.
Kolay gelsin.
Büyük sayılar için de BigInt.h kullanabilirsiniz.
@ihydrogeni gereken her şeyi yazmış. Ben de ufak bir not düşeyim. Ne olur direkt olarak hazır kod atmayın. Yardım ettiğinizi zannedersiniz fakat o arkadaş bunları kendi yapmadığı için bir şey kazanamaz.

Bende sandım ki sen ödevi yaparken bir yerde takıldın onun için bizden yardım istiyorsun. Sen direkt ödevi yapmamızı istiyorsun, daha neler. İlerde iş mülakatına girdiğinde yanında başkası olmayacak, hatta bazen interneti dahi devre dışı bırakıp sınav yapacaklar seni. O yüzden böyle şeylere alışma, öğrenmeye ve yapmaya çalış, takıldığın yerde gelir sorarsın yardımcı oluruz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı