C/C++ C++ öğrenmek için en iyi kaynak nedir?

ququleta

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Monster Abra A7 V15.2 (rtx 4050, i7 12500h, 16gb ram, 512gb m2)
C# dilinin temelini biliyordum işte (kayıt ol, giriş sistemi. Hesap makinesi gibi basit şeyler). Fakat bu aralar yazılımdan biraz uzaklaştım. Bildiklerimi yavaş yavaş unutuyorum. Hedefim de yazılım mühendisi olmak olduğundan biraz üstüne düşmek istiyorum açıkçası. Bu yüzden de C++ ile tekrardan tryhard şekilde başlamak istiyorum. Önerebileceğiniz kaynak var mı? Şimdiden teşekkürler.

C how to program - Paul Deitel, Harvey Deitel- Eight Edition. Bu kitap mük. Pdf'ini yapıştır.

Hocam ücretsiz olarakmi ucretli olarakmi ucretli olarak ben codecademy kullanıyorum.

Vallahi YouTube'da Türkçe ve ücretsiz olarak yayınlanan kaynaklar zaten iyi. Özel bir şey aramaya gerek yok. En güncel olanını seçebilirsin ondan önce ise windowsda isen mingw linuxtsa isen gcc ile c/c++ compiler yükleyip IDE olarak VS Code kullanmak istersen aynı şekilde eklentiler kısmından c/c++ eklentisini ve code runner eklentisini kuracaksın. Bu kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…