FallenS Hectopat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 191 Çözümler 2 Yer İstanbul, Türkiye 11 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar sorum başlıkta. Öğrenme nedenimi soracak olursanız, Unity gibi oyun motorlarını kullanıp küçük çaplı bazı projeler geliştirmek istiyorum.Kaynaklar ücretsiz olursa daha güzel olur tabii. Son düzenleme: 11 Ocak 2021
Arkadaşlar sorum başlıkta. Öğrenme nedenimi soracak olursanız, Unity gibi oyun motorlarını kullanıp küçük çaplı bazı projeler geliştirmek istiyorum.Kaynaklar ücretsiz olursa daha güzel olur tabii.
D defacer Femtopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #2 FallenS dedi: Arkadaşlar sorum başlıkta. Öğrenme nedenimi soracak olursanız, Unity gibi oyun motorlarını kullanıp küçük çaplı bazı projeler geliştirmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Msdn(forum kısmından soru sorulabiliyor ).
FallenS dedi: Arkadaşlar sorum başlıkta. Öğrenme nedenimi soracak olursanız, Unity gibi oyun motorlarını kullanıp küçük çaplı bazı projeler geliştirmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Msdn(forum kısmından soru sorulabiliyor ).