erkds12345
Decapat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar C++ öğrenmeye başladım bir gazla tabii bu bir gaz bir hevesle olacak iş değil ancak denemek istiyorum adımlayamıyorsam sürüne sürüne öğreneceğim. Öğrenme planımı GPT ile oluşturdum iyi kötü sonrasında ilk günden başlayarak kanlı zorlu serüvenime giriş yaptım. Bugün temel kodlama mantığını ve nasıl yazmaya başlanır vesaire vesaire az da olsa çözdüm sonrasında bazı değişkenler: İnt, string ve getline versiyonlu string öğrendim. Veri girişi ve kullanıcıya girdi oluşturma cout cin öğrendim. Öğrendiklerimi de teker teker hepsini ayrıntılı bir şekilde not aldım yaklaşık bir 3500 kelime (hani boş boş okumuyorum da yazıyorum çiziyorum) ve telefona bu kodları denemem için uygulama indirip hepsine çalıştım. İyi güzel her şey hoş fakat normal olmayan kafama asıl takılan şey GPT'nin yaptığı öğrenme planı çok tutarsız geldi çünkü daha düzgün değişkenleri halletmeden bana direkt işlemler vesaire yaptırıyor. Diğer YouTube'a bakıyorum programlara onlardaki gibi sıfırdan başlayan programlar yapmaya çalışıyorum ama oradaki planlar ve GPT'nin kurduğu planlar çok farklı geldi. Farklı derslerde var çözemedim düzgün doğru bir program nasıl ogrenebilir uygulayabilirim cevaplarinizi bekler iyi sosyaller dilerim.