Evet haklısınız daha kolaydan başlamam daha mantikliydi ama bilmiyorum girdim bi işin içine bitirmeden bırakmak istemiyorum. Köyde olduğum için sadece yapay zeka ile sora sora calisabiliyorum ileriki zamanlarda daha oturmuş bir düzende calisacagim. Kendim kurdum planı anlatmak istiyorum: ilk önce değişkenleri tam anlamıyla öğrenecem bu iki günde veri giriş ve çıkışlarını, değişkenleri(temeller sadece karmaşık çoklu sayılara bakmadım long long int falan ama int, char, string, bool, float, double anladım ayrıca tanım girme ve atama yapmaları kendim de uyguladım öğrendim nasıl yapabileceğime de çalıştım örneğin ilk önce değişkenle tanımı yazıp sonra tanımı =atamayı öğrendim diğer 3 tane daha var onları da inceleyip kendim de denedim hepsini yaparken de ne yaptiklairmi not aldım kendi kendime küçük projelerde yaptım tanışma gibi kolay ayrıca notta aldım) sonraki gün diğer kalan değişkenler için işime yarayacak şeyler dönüştürmeler, sabitleri öğrenecem yarından sonra da geri kalanlarini (auto vesayre) değişkenleri tamamen öğrendikten sonra basit operatörlere çalışacağım bunları hallettikten sonra koşullar döngüler diye devam edeceğim. Zaten onları da tekrar tekrar operatorlerle kullanirim. Dediğim gibi şuanda köyde olduğum için elimden bu kadarı geliyor eve dönünce çok daha oturmuş bir şekilde çalışacağım. İlk başta böyle okuyarak sonra da izleyerek. Planım böyle gidecek mantıklı mı sizce.