C öğrenmek mantıklı mı?

1Beyefendi

Centipat
C öğrenmek istiyorum orta düzey olsam yeterli. Nereden öğrenmeliyim ve orta düzey bir C bilen kişi ne yapabilir?

Kesinlikle mantıklı yolunda devam et.

C++ ile başla bence daha kolay ve aynı hızda. Bir de OOP var. Ama diyorsan C++ olmasın C yerine Pascal öğren daha hızlı C'den.

@1Beyefendi C ile işletim sistemleri, basit oyunlar yapabilirsin daha çok gömülü sistemlerde kullanılıyor tavsiyem C++'yi temel şekilde bil sonra C++'a geç çok hızlı bir dildir.

Eğer yaptığınız yazılımı fiziksel olarak istiyorsanız C++ öneririm

C öğrenmek istiyorum orta düzey olsam yeterli. Nereden öğrenmeliyim ve orta düzey bir C bilen kişi ne yapabilir?
C ile ne yapacaksın ve daha önceden programlama temelin var mı?
Eğer ilk dil seçiyorum diyorsan dahice bir seçim C, pointerların sonuna kadar öğren. Çok şey öğrenmiş olacaksın ve diğer dillerde çok yardım edecek.
Yok ben robotçu kernelci olacağım diyorsan yine çok mantıklı bir dil, yandan biraz da Rust'a bakarsın o da sevilir.

Ben masaüstü uygulama yazmak istiyorum C ve C++ bu isteğime uygun mu?

Ben masaüstü uygulama yazmak istiyorum C ve C++ bu isteğime uygun mu?

Uygundur hocam, C veya C++ ile yazılabilir, arkadaşların da tavsiye ettiği gibi C++ biraz daha mantıklıdır. Ama illa C öğrenmek istiyorum dersen de zararı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…