134LvLShaman Hectopat Katılım 2 Ağustos 2021 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2023 #1 C# öğreneceğim sağlam bir kaynak var mıdır? Ücretli olanlarla pek ilgilenmiyorum. Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mart 2023
C# öğreneceğim sağlam bir kaynak var mıdır? Ücretli olanlarla pek ilgilenmiyorum. Şimdiden teşekkürler.
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.357 Makaleler 49 Çözümler 12 17 Mart 2023 #2 BTK Akademi.
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 17 Mart 2023 #3 YouTube üzerinden video izleyebilirsiniz. İngilizce makale okuyabilirsiniz. Veya benim yazdığım rehberlere bakabilirsiniz
YouTube üzerinden video izleyebilirsiniz. İngilizce makale okuyabilirsiniz. Veya benim yazdığım rehberlere bakabilirsiniz
134LvLShaman Hectopat Katılım 2 Ağustos 2021 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2023 #4 The Tribal Chief dedi: BTK Akademi. Genişletmek için tıkla... Üzgünüm videoları izleyebilmek için giriş yapmam lazım. Fakat bende e-Devlet 1 milyon istihdam yok. Kayıt'da olamıyorum mülteci olduğum için...
The Tribal Chief dedi: BTK Akademi. Genişletmek için tıkla... Üzgünüm videoları izleyebilmek için giriş yapmam lazım. Fakat bende e-Devlet 1 milyon istihdam yok. Kayıt'da olamıyorum mülteci olduğum için...
CodeBot Femtopat Katılım 7 Şubat 2023 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2023 #5 Hocalarınız yok mu? Onlar cok iyi ogretiyor.
134LvLShaman Hectopat Katılım 2 Ağustos 2021 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2023 #6 CodeBot dedi: Hocalarınız yok mu? Onlar cok iyi ogretiyor. Genişletmek için tıkla... Evet var haklısınız öğretiyorlar ama birşey anlamıyorum sadece kitaptakini yazıyoruz çalışıyorsa puan verip geçiyor
CodeBot dedi: Hocalarınız yok mu? Onlar cok iyi ogretiyor. Genişletmek için tıkla... Evet var haklısınız öğretiyorlar ama birşey anlamıyorum sadece kitaptakini yazıyoruz çalışıyorsa puan verip geçiyor
Vive L'athéisme Kilopat Katılım 31 Temmuz 2017 Mesajlar 329 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer Kırklareli Daha fazla Sistem Özellikleri 11th Gen Intel i3-1115G4 (4) @ 4.100GHz 16GB RAM Cinsiyet Diğer Meslek Elektrik-Elektronik Teknikeri, Software Developer 18 Mart 2023 #7 Learn C# - free tutorials, courses, videos, and more | .NET Free courses, tutorials, videos, and more to learn to program in C#. Resources from the .NET team, .NET community, and training companies. dotnet.microsoft.com
Learn C# - free tutorials, courses, videos, and more | .NET Free courses, tutorials, videos, and more to learn to program in C#. Resources from the .NET team, .NET community, and training companies. dotnet.microsoft.com
134LvLShaman Hectopat Katılım 2 Ağustos 2021 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2023 #8 Vive L'athéisme dedi: Learn C# - free tutorials, courses, videos, and more | .NET Free courses, tutorials, videos, and more to learn to program in C#. Resources from the .NET team, .NET community, and training companies. dotnet.microsoft.com Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Konu kapanabilir.
Vive L'athéisme dedi: Learn C# - free tutorials, courses, videos, and more | .NET Free courses, tutorials, videos, and more to learn to program in C#. Resources from the .NET team, .NET community, and training companies. dotnet.microsoft.com Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Konu kapanabilir.