L Laptop Uzmanı Decapat Katılım 26 Ağustos 2019 Mesajlar 413 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2021 #1 Merhaba, sorum şu C++ uygulamasıyla OpenGL ekranı açıldıktan sonra konsol bölümünü nasıl gizleyebilirim? Yani ekranda benim programımın sadece OpenGL penceresi gözüksün. Şimdiden teşekkürler.
Merhaba, sorum şu C++ uygulamasıyla OpenGL ekranı açıldıktan sonra konsol bölümünü nasıl gizleyebilirim? Yani ekranda benim programımın sadece OpenGL penceresi gözüksün. Şimdiden teşekkürler.
grndsr Femtopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2021 #2 Mainin yanına, WinMain adında yeni bir fonksiyon yazmanız gerekiyor.
L Laptop Uzmanı Decapat Katılım 26 Ağustos 2019 Mesajlar 413 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2021 #3 grndsr dedi: Mainin yanına, winmain adında yeni bir fonksiyon yazmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Tamam tam anlamadım ama internete bakacağım winmain konusunda sağ ol.
grndsr dedi: Mainin yanına, winmain adında yeni bir fonksiyon yazmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Tamam tam anlamadım ama internete bakacağım winmain konusunda sağ ol.
metinsama Megapat Katılım 7 Aralık 2014 Mesajlar 814 Çözümler 5 5 Mart 2021 #4 Derleyici olarak gcc kullanıyorsanız -mwindows parametresini ekleyerek derleyiniz.
L Laptop Uzmanı Decapat Katılım 26 Ağustos 2019 Mesajlar 413 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #5 metinsama dedi: Derleyici olarak gcc kullanıyorsanız -mwindows parametresini ekleyerek derleyiniz. Genişletmek için tıkla... Visual studio kullanıyorum
metinsama dedi: Derleyici olarak gcc kullanıyorsanız -mwindows parametresini ekleyerek derleyiniz. Genişletmek için tıkla... Visual studio kullanıyorum
RaSGooL Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 1.788 Çözümler 39 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #6 Debug modda derledigin için console uygulaması çıkıyor. Release modda çıkmayacaktır.
L Laptop Uzmanı Decapat Katılım 26 Ağustos 2019 Mesajlar 413 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #7 RaSGooL dedi: Debug modda derledigin için console uygulaması çıkıyor. Release modda çıkmayacaktır. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. RaSGooL dedi: Debug modda derledigin için console uygulaması çıkıyor. Release modda çıkmayacaktır. Genişletmek için tıkla... Release moda aldım fakat önceden yazdığım kodlar hata verdi. RaSGooL dedi: Debug modda derledigin için console uygulaması çıkıyor. Release modda çıkmayacaktır. Genişletmek için tıkla... SafeEsh diye bir hata alıyorum Son düzenleme: 5 Mart 2021
RaSGooL dedi: Debug modda derledigin için console uygulaması çıkıyor. Release modda çıkmayacaktır. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. RaSGooL dedi: Debug modda derledigin için console uygulaması çıkıyor. Release modda çıkmayacaktır. Genişletmek için tıkla... Release moda aldım fakat önceden yazdığım kodlar hata verdi. RaSGooL dedi: Debug modda derledigin için console uygulaması çıkıyor. Release modda çıkmayacaktır. Genişletmek için tıkla... SafeEsh diye bir hata alıyorum