The Muted Decapat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 12 3 Mayıs 2022 #1 Yardım eder misiniz? bu hatada nerede yanlışlık var diyor? en altta 32.satırı gosteriyor anlamadım ben. Dosya Ekleri sa.png 13,5 KB · Görüntüleme: 70 Adsız.png 58,3 KB · Görüntüleme: 71
Yardım eder misiniz? bu hatada nerede yanlışlık var diyor? en altta 32.satırı gosteriyor anlamadım ben.
Çözüm saliholoji 3 Mayıs 2022 The Muted dedi: Yardım eder misiniz? bu hatada nerede yanlışlık var diyor? en altta 32.satırı gosteriyor anlamadım ben. Genişletmek için tıkla... Tablonu kontrol et muhtemelen "odayı_alan" değil o column'un adı, yanlış yazmışsındır.
The Muted dedi: Yardım eder misiniz? bu hatada nerede yanlışlık var diyor? en altta 32.satırı gosteriyor anlamadım ben. Genişletmek için tıkla... Tablonu kontrol et muhtemelen "odayı_alan" değil o column'un adı, yanlış yazmışsındır.
yaraliordek Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.886 Makaleler 3 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2022 #2 Error kısmında ne gösteriyor? Artı 0 Eksi
saliholoji Kilopat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 887 Çözümler 38 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirme Uzmanlığı, Proje Genel Koordinatörlüğü 3 Mayıs 2022 #3 The Muted dedi: Yardım eder misiniz? bu hatada nerede yanlışlık var diyor? en altta 32.satırı gosteriyor anlamadım ben. Genişletmek için tıkla... Tablonu kontrol et muhtemelen "odayı_alan" değil o column'un adı, yanlış yazmışsındır. Artı 0 Eksi Çözüm
The Muted dedi: Yardım eder misiniz? bu hatada nerede yanlışlık var diyor? en altta 32.satırı gosteriyor anlamadım ben. Genişletmek için tıkla... Tablonu kontrol et muhtemelen "odayı_alan" değil o column'un adı, yanlış yazmışsındır.
KS KS The Muted Decapat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 12 3 Mayıs 2022 #4 yaraliordek dedi: Error kısmında ne gösteriyor? Genişletmek için tıkla... 0 hata yazıyor. saliholoji dedi: Tablonu kontrol et muhtemelen "odayı_alan" değil o Column'un adı, yanlış yazmışsındır. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim düzeldi fark etmemişim. Artı 0 Eksi
yaraliordek dedi: Error kısmında ne gösteriyor? Genişletmek için tıkla... 0 hata yazıyor. saliholoji dedi: Tablonu kontrol et muhtemelen "odayı_alan" değil o Column'un adı, yanlış yazmışsındır. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim düzeldi fark etmemişim.
saliholoji Kilopat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 887 Çözümler 38 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirme Uzmanlığı, Proje Genel Koordinatörlüğü 3 Mayıs 2022 #5 The Muted dedi: 0 hata yazıyor. Çok teşekkür ederim düzeldi fark etmemişim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, olur öyle şeyler . Artı 0 Eksi
The Muted dedi: 0 hata yazıyor. Çok teşekkür ederim düzeldi fark etmemişim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, olur öyle şeyler .