Erenay58 Decapat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 19 23 Ekim 2022 #1 Şu soruların cevaplarını bulamıyorum, yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ekim 2022
A Abdullah_AKD Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 2.329 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2022 #2 Kusura bakmayın ama bir şey soracağım. Üniversitede bunları mı öğretiyorlar? Eğer bunları öğretiyorlarsa bayağı gereksizmiş.
Kusura bakmayın ama bir şey soracağım. Üniversitede bunları mı öğretiyorlar? Eğer bunları öğretiyorlarsa bayağı gereksizmiş.
Bune Yaaa Centipat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 220 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2022 #3 Abdullah_AKD dedi: Kusura bakmayın ama bir şey soracağım. Üniversitede bunları mı öğretiyorlar? Eğer bunları öğretiyorlarsa bayağı gereksizmiş. Genişletmek için tıkla... Evet kodlardaki terimleri öğrenmeniz lazım.
Abdullah_AKD dedi: Kusura bakmayın ama bir şey soracağım. Üniversitede bunları mı öğretiyorlar? Eğer bunları öğretiyorlarsa bayağı gereksizmiş. Genişletmek için tıkla... Evet kodlardaki terimleri öğrenmeniz lazım.
Erenay58 Decapat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 19 23 Ekim 2022 #4 Abdullah_AKD dedi: Kusura bakmayın ama bir şey soracağım. Üniversitede bunları mı öğretiyorlar? Eğer bunları öğretiyorlarsa bayağı gereksizmiş. Genişletmek için tıkla... Evet ne öğretmeleri lazım.
Abdullah_AKD dedi: Kusura bakmayın ama bir şey soracağım. Üniversitede bunları mı öğretiyorlar? Eğer bunları öğretiyorlarsa bayağı gereksizmiş. Genişletmek için tıkla... Evet ne öğretmeleri lazım.
A Abdullah_AKD Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 2.329 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2022 #5 Erenay58 dedi: Evet ne öğretmeleri lazım. Genişletmek için tıkla... Çok saçma. Ben kendi başıma öğrendim. Bir kere böyle şeyleri görmedim. Ve emin olun bir üniversite öğrencisi kadar bilgiye sahibim.
Erenay58 dedi: Evet ne öğretmeleri lazım. Genişletmek için tıkla... Çok saçma. Ben kendi başıma öğrendim. Bir kere böyle şeyleri görmedim. Ve emin olun bir üniversite öğrencisi kadar bilgiye sahibim.