CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.321 Çözümler 98 2 Temmuz 2022 #1 Arkadaşlar merhaba. Tek proje içinde farklı forumlar açıp proje yapıyorum. Fakat Program.cs dosyası kendi kendine kayboldu. Bu yüzden istediğim formdan başlatamıyorum. Bu dosyayı geri getirmenin yolu nedir?
Arkadaşlar merhaba. Tek proje içinde farklı forumlar açıp proje yapıyorum. Fakat Program.cs dosyası kendi kendine kayboldu. Bu yüzden istediğim formdan başlatamıyorum. Bu dosyayı geri getirmenin yolu nedir?
pottie4r Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2016 Mesajlar 1.545 Makaleler 2 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2022 #2 Hocam proje dosyasından Program.cs'i silip tekrar yazmayı dener misiniz? Ya da Debug > Clean
CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.321 Çözümler 98 3 Temmuz 2022 #3 Maalesef olmadı. Form açma bölümünden cs formatında açtım. Eski projedeki cs dosyasındakileri form detaylarını değiştirerek düzelttim. Teşekkürler önerin için.
Maalesef olmadı. Form açma bölümünden cs formatında açtım. Eski projedeki cs dosyasındakileri form detaylarını değiştirerek düzelttim. Teşekkürler önerin için.