Çözüldü C: Program data/fltk.org klasörü?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

SnavS

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar bilgisayarı kurcalıyordum C: Program data'nın içinde fltk.org diye bir klasör var onun içindede fltk.prefs diye bir dosya var virüs scandan tarattım bir şey bulmadı ama nette fltk.org yazdığın anda virüs felan yazıyor korktum. Tam ismi Fast, Light Toolkit birde sitesi var www.fltk.org diye. Sizce nedir bu arkadaşlar sildim dosyayı maalesef.

prefs dediğine göre bilgisayara bu program bir ara kurulmuş. O dosyada onun ayarlarını içeriyordu. Neyse siz o dosyayı sildiyseniz sorun kalmaz gerçi ama. Gene de The_Miller'ın vereceği taramaları yaptırtın sisteme.

Dosyayı sildim şuan tekrar oluşmadı bakalım anlamadım neyin nesidir.

Wiki'de yazılana göre FLTK, Multi platform grafik arayüz kütüphanesi.

FLTK kullanan önemli programların bir listesini vermişler.
Büyük ihtimalle bu listede yer alan veya almayan bir program'ın çalışması için kuruldu.

FLTK - Wikipedia, the free encyclopedia

Dün steamden amnesia the dark descent aldım ve kurdum. Bu verdiğiniz wikipedia linkinde'de amnesia oyunu içinde gerekli olduğu yazıyor. Sanırım onunla alakalı. Gerçekten içime su serpildi. Ama ben o dosyayı sildim. İnşallah bir sorun olmaz :)

- - - Güncellendi - - -

Düzeltme. Arkadaşlar amnesia oyununa girdim çıktım ve c program data'da aynı dosya yine oluştu. Demek ki amnesia için gerekli bir dosya bu. Konu kilit. yardım eden herkese teşekkürler. :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı