3 364164 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 2.138 Makaleler 1 Çözümler 9 13 Aralık 2020 #1 C# ile program yapıyorum. Appdata Local'da Discord uygulaması var. Ama programı başka bir kişiye verince çalışmayacak, yani benim kullanıcı (Windows kullanıcı ismi) olduğu için. %Any% denedim olmadı. Ne yapmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Aralık 2020
C# ile program yapıyorum. Appdata Local'da Discord uygulaması var. Ama programı başka bir kişiye verince çalışmayacak, yani benim kullanıcı (Windows kullanıcı ismi) olduğu için. %Any% denedim olmadı. Ne yapmam lazım?
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 13 Aralık 2020 #2 "CSIDL_LOCAL_APPDATA" kullanabilirsin. Bu "C:\Users\%username%\AppData\Local" dizinine erişecektir. Tümü için buraya gözat. Recognized environment variables Learn how to use environment variables to identify folders that can be different on different computers. docs.microsoft.com Artı 0 Eksi
"CSIDL_LOCAL_APPDATA" kullanabilirsin. Bu "C:\Users\%username%\AppData\Local" dizinine erişecektir. Tümü için buraya gözat. Recognized environment variables Learn how to use environment variables to identify folders that can be different on different computers. docs.microsoft.com
A Alpha Centauri Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2016 Mesajlar 3.554 Makaleler 4 Çözümler 89 13 Aralık 2020 #3 AppData konumunu döndüren bunu deneyebilirsiniz: C#:Panoya kopyala Environment.GetFolderPath(Environment.SpecialFolder.ApplicationData) Artı 2 Eksi
AppData konumunu döndüren bunu deneyebilirsiniz: C#:Panoya kopyala Environment.GetFolderPath(Environment.SpecialFolder.ApplicationData)