xSatsujin Hectopat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 678 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Ankara 20 Ekim 2022 #1 Udemy'den indirimler bitmeden C programlama dili için hoca önerebilecek var mı? Benim bildiğim tek bir hoca var: Gömülü Sistemler için C Diline Hızlı Bir Giriş Gömülü Sistemler için A'dan Z'ye C Programlama Kursu(C Dili Eğitimi) www.udemy.com
Udemy'den indirimler bitmeden C programlama dili için hoca önerebilecek var mı? Benim bildiğim tek bir hoca var: Gömülü Sistemler için C Diline Hızlı Bir Giriş Gömülü Sistemler için A'dan Z'ye C Programlama Kursu(C Dili Eğitimi) www.udemy.com
özgün deniz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Aralık 2017 Mesajlar 2.525 Makaleler 1 Çözümler 34 21 Ekim 2022 #2 Merhaba, gördüğüm kadarıyla içerik çok kötü. Başlıkları aratarak YouTube'dan daha iyi videolar bulabilirsiniz diye düşünüyorum.
Merhaba, gördüğüm kadarıyla içerik çok kötü. Başlıkları aratarak YouTube'dan daha iyi videolar bulabilirsiniz diye düşünüyorum.
xSatsujin Hectopat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 678 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Ankara 21 Ekim 2022 #3 özgün deniz dedi: Merhaba, gördüğüm kadarıyla içerik çok kötü. Başlıkları aratarak YouTube'dan daha iyi videolar bulabilirsiniz diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Itü ve otdü de okuyan arkadaşlarım vardı bunu tavsiye etmişlerdi.
özgün deniz dedi: Merhaba, gördüğüm kadarıyla içerik çok kötü. Başlıkları aratarak YouTube'dan daha iyi videolar bulabilirsiniz diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Itü ve otdü de okuyan arkadaşlarım vardı bunu tavsiye etmişlerdi.
özgün deniz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Aralık 2017 Mesajlar 2.525 Makaleler 1 Çözümler 34 21 Ekim 2022 #4 Gayet kötü hocam.