C programlama dili nasıl öğrenililir?

ClamAV geliştiricisi Micah bunu açıklamıştı. Sanırım Türkiye baya geriden geliyor. Bilgili adam bile öyle. C öncellikle felaket düzeyde güvenli değil. Rust kesinlikle daha iyi. Özellikle Antivirüs yapıyorsan Rust kesinlikle en iyisi. Birde zor. Rust inanılmaz derecede kolay bu dillere kıyasla ve güzel. Türkiye kısmı harici Micah'ın söylediklerini aktardım.

İşletim sistemi çekirdeği için hâlâ yoğun olarak kullanılıyor bunun sebebi nedir? Madem güvenli değilse. Bir de Rust öğrenmesi zor bir dil mi? Hakkında az çok şey okudum herkes C yerine Rust öğrenin diyor.

Düşük seviyeli programlama dili ve diğer dillere geçmek o kadar kolay değil. Rust öğrenin diyorlar çünkü günümüzde artık Rust en iyi dil oldu. Ben genel olarak antivirüsler için dedim ama genelede uygundur diye tahmin ediyorum.

Peki C öğrenmenin bir ziyanı var mı? Yani öğrenirsem illa ileride bir işime yarar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…