C/C++ C programlama dili nerden öğrenilebilir?

Ldn9118a

Hectopat
Merhaba, bilgisayar mühendisliği 1.sınıf öğrencisiyim derslerde biraz kodlama öğrendim ancak çok zorlanıyorum daha önceden hiç kodlama bilgim yoktu ilk defa üniversitede gördüm. Teorik derslerde anlatılandan hiçbir şey anlamıyorum (dersler İngilizce) laboratuvar derslerinde de hoca bir görev veriyor kod yazmamız için ama kendi başıma yardım almadan hiçbir şey yapamıyorum ya hocaya ya arkadaşlarıma sorarak yapabiliyorum o zaman da neredeyse her şeye onlardan bakıyorum sadece belli bazı bildiğim şeyler hariç bu yüzden YouTube'dan veya bir siteden tekrar öğrenmem gerekiyor yoksa sıfırdan ekranı açtığımda yazacak hiçbir şey bulamıyorum. Teorik ve laboratuvar dersinde yazılanlara sistem üzerinden erişebiliyorum ama tekrar ederek bir yere varamıyorum. Bunun için ne öğrenirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
YouTube'dan verilen derslere bakabilirsiniz Python kullanmanızı öneririm kullanımı kolay ve daha basit bir dil C++ veya Java ilk baş için zor diller olur.

YouTube'dan verilen derslere bakabilirsiniz Python kullanmanızı öneririm kullanımı kolay ve daha basit bir dil C++ veya Java ilk baş için zor diller olur.
Ama biz mecbur C öğrenmek zorundayız okulda C gösteriyorlar. Youtube'dan hangi hocayı önerirsiniz ?

Hocam YouTube'dan izleyebilirsiniz bende dün C# başladım eğitimlere ve çok hızlı başladı öğrenim sürecim çok hızlı şekilde öğrendim yüzde 25'ini falan.

Ama biz mecbur C öğrenmek zorundayız okulda C gösteriyorlar. YouTube'dan hangi hocayı önerirsiniz?

Hangisi size hitap ediyorsa.

Ama biz mecbur C öğrenmek zorundayız okulda C gösteriyorlar. YouTube'dan hangi hocayı önerirsiniz?

Hocam YouTube'dan izleyebilirsiniz bende dün C# başladım eğitimlere ve çok hızlı başladı öğrenim sürecim çok hızlı şekilde öğrendim yüzde 25'ini falan.

Hangisi size hitap ediyorsa.

Evet, arkadaşın da dedi gibi hoşunuza giden hocayı dinleyin ama ben bir hoca öneremem. Çünkü ben C++ bilmiyorum çok fazla maalesef.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, arkadaşın da dedi gibi hoşunuza giden hocayı dinleyin ama ben bir hoca öneremem. Çünkü ben C++ bilmiyorum çok fazla maalesef.
Ben C++ öğrenmiyorum şu anda düz C öğreniyoruz C# veya C++ değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…