S scorpion_evo Hectopat Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 14 19 Temmuz 2021 #1 C programlama öğrenmek istiyorum. YouTube için önerebileceğiniz kanallar var mı?
O One Face Kilopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.167 Çözümler 1 19 Temmuz 2021 #2 Yazılım Bilimi.
KernelColonel Hectopat Katılım 15 Temmuz 2019 Mesajlar 788 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2021 #3 One Face dedi: Yazılım Bilimi. Genişletmek için tıkla... Çok iyi kanal.
O One Face Kilopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.167 Çözümler 1 19 Temmuz 2021 #4 KernelColonel dedi: Çok iyi kanal. Genişletmek için tıkla... Ben sadece bir kaç videosunu izlemiştim herhalde ama forumda da önerilmişti. O yüzden yazdım.
KernelColonel dedi: Çok iyi kanal. Genişletmek için tıkla... Ben sadece bir kaç videosunu izlemiştim herhalde ama forumda da önerilmişti. O yüzden yazdım.
KernelColonel Hectopat Katılım 15 Temmuz 2019 Mesajlar 788 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2021 #5 One Face dedi: Ben sadece bir kaç videosunu izlemiştim herhalde ama forumda da önerilmişti. O yüzden yazdım. Genişletmek için tıkla... Ben de birçok dili oradan öğrenmeye çalıştım.
One Face dedi: Ben sadece bir kaç videosunu izlemiştim herhalde ama forumda da önerilmişti. O yüzden yazdım. Genişletmek için tıkla... Ben de birçok dili oradan öğrenmeye çalıştım.
O One Face Kilopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.167 Çözümler 1 27 Temmuz 2021 #6 @AHT neden üzgün attınız? Kaynak mı kötü?
A AHT Picopat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 70 Çözümler 1 28 Temmuz 2021 #7 One Face dedi: @AHT neden üzgün attınız? Kaynak mı kötü? Genişletmek için tıkla... Evet ben pek beğenmedim o kanalı.
One Face dedi: @AHT neden üzgün attınız? Kaynak mı kötü? Genişletmek için tıkla... Evet ben pek beğenmedim o kanalı.
N Nieagerams Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mayıs 2019 Mesajlar 5.685 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2021 #8 One Face dedi: @AHT neden üzgün attınız? Kaynak mı kötü? Genişletmek için tıkla... Ben daha yolun çok ama çok başındayım fakat basit seviyede anlatmış bence. Videolar kısa, gerçi YouTube'da detaylı anlatan Türkçe kanal var mı bilmiyorum.
One Face dedi: @AHT neden üzgün attınız? Kaynak mı kötü? Genişletmek için tıkla... Ben daha yolun çok ama çok başındayım fakat basit seviyede anlatmış bence. Videolar kısa, gerçi YouTube'da detaylı anlatan Türkçe kanal var mı bilmiyorum.