Github'da portföy açabilirsinMerhabalar, C# öğrendim sayılır. Ve ben ufak tefek işe yarayacak programlar yapmak istiyorum. Ve bunları video şeklinde tanıtmak istiyorum. Bu projelerimi bahsettiğim şekilde nerede tanıtabilirim?
Github'da portföy açabilirsin
Nerede daha çok dikkat çeker projem?Hocam YouTube üzerinden yayınlıyabilirsiniz, GitHub'da öneririm fakat orada kodlarını vb. paylaşabilirsiniz.
Video olarak bilmem ama ben bir projemi Reddit'te tanıtmıştım ve bayağı ilgi çekmişti.Merhabalar, C# öğrendim sayılır. Ve ben ufak tefek işe yarayacak programlar yapmak istiyorum. Ve bunları video şeklinde tanıtmak istiyorum. Bu projelerimi bahsettiğim şekilde nerede tanıtabilirim?
Nerede daha çok dikkat çeker projem?
Projeden beklentinin ne olduğuna bağlı, en temel öğrenme projelerini yapıyorsan, örneğin; Fibonacci dizisini oluşturan program şeklinde, Github daha mantıklı. Youtube üzerinden ham halini değil de belki timelapse halini atabilirsiniz.Nerede daha çok dikkat çeker projem?
Github'da PortFöy nereden açarım?Vallaha GitHub'da ilk sıralarda indexlenirse bayağı dikkat çeker, ama YouTube biraz daha zor tutması.
Minecraft launcherı yapıyorum.Projeden beklentinin ne olduğuna bağlı, en temel öğrenme projelerini yapıyorsan, örneğin; Fibonacci dizisini oluşturan program şeklinde, Github daha mantıklı. Youtube üzerinden ham halini değil de belki timelapse halini atabilirsiniz.
GitHub'da portföy nereden açarım?
Minecraft Launcher'ı yapıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.