xxKralTRxx Decapat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 342 Çözümler 6 11 Ekim 2022 #1 Yaptığım bir hesap makinesi var. Bu projeyi aynı mobil uygulama gibi tıklayınca açılan bir uygulama haline getirmek istiyorum. Dilin C# olması bir şeyi değiştirir mi? Araştırdığım kadarıyla YouTube'da bulamadım.
Yaptığım bir hesap makinesi var. Bu projeyi aynı mobil uygulama gibi tıklayınca açılan bir uygulama haline getirmek istiyorum. Dilin C# olması bir şeyi değiştirir mi? Araştırdığım kadarıyla YouTube'da bulamadım.
P phan metal Centipat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 1.200 Çözümler 5 11 Ekim 2022 #2 Complier ederken, proje klasöründe ."exe" oluşturuyor diye biliyorum.
Againbirth Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2014 Mesajlar 1.076 Çözümler 18 11 Ekim 2022 #3 Hayır değiştirmez. Buradaki videolar işine yarayabilir. 1 , 2
Mahir Çınar Girgin Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 535 Çözümler 11 Yer Ankara - Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Ekim 2022 #4 Eğer visual studio kullanıyorsanız projenizin bin klasöründe .exe dosyanız bulunur.
xxKralTRxx Decapat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 342 Çözümler 6 11 Ekim 2022 #5 phan metal dedi: Complier ederken, proje klasöründe ."exe" oluşturuyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Evet onu biliyorum ama o exe dosyasını alıp başka bilgisayara taşıyınca çalışıyor mu?
phan metal dedi: Complier ederken, proje klasöründe ."exe" oluşturuyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Evet onu biliyorum ama o exe dosyasını alıp başka bilgisayara taşıyınca çalışıyor mu?
P phan metal Centipat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 1.200 Çözümler 5 11 Ekim 2022 #6 xxKralTRxx dedi: Evet onu biliyorum ama o exe dosyasını alıp başka bilgisayara taşıyınca çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla... Yorum yapamam buna ama istersen sanal makineye Windows kurup dene. Illaki bie build yontemo vardir.
xxKralTRxx dedi: Evet onu biliyorum ama o exe dosyasını alıp başka bilgisayara taşıyınca çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla... Yorum yapamam buna ama istersen sanal makineye Windows kurup dene. Illaki bie build yontemo vardir.
Mahir Çınar Girgin Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 535 Çözümler 11 Yer Ankara - Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Ekim 2022 #7 xxKralTRxx dedi: Evet onu biliyorum ama o exe dosyasını alıp başka bilgisayara taşıyınca çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet çalışıyor.
xxKralTRxx dedi: Evet onu biliyorum ama o exe dosyasını alıp başka bilgisayara taşıyınca çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet çalışıyor.