C# projesinde DLL dosyalarını exe içine gömme

• Konuyu başlatan 561400
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 1.777

561400

Centipat
Merhaba C#'taki projemi yayımlamak istiyorum ama tek bir exe olarak çalışmasını istiyorum fakat bana Visual Studio.

1696261423710.png

Gibi uygulamanın yanında DLL, Config gibi dosyaları da veriyor ben sadece exe ile çalışmasını istiyorum ama sadece exe dosyasını başka bir PC'ye atınca çalışmıyor. DLL dosyalarını exe içine gömüp exe dosyasını nasıl taşınabilir hale getiririm?

Merhaba C#'taki projemi yayımlamak istiyorum ama tek bir exe olarak çalışmasını istiyorum fakat bana Visual Studio.

Eki Görüntüle 1965013

Gibi uygulamanın yanında DLL, Config gibi dosyaları da veriyor ben sadece exe ile çalışmasını istiyorum ama sadece exe dosyasını başka bir PC'ye atınca çalışmıyor. DLL dosyalarını exe içine gömüp exe dosyasını nasıl taşınabilir hale getiririm?

Costura fody kullanabilirsin.

Projene sağ tıkla -> Yayımla seçeneğine tıkla -> Yerel klasör. Ardından pencere kapandıktan sonra açık olan sekmede "Tüm ayarları göster" -> Dağıtım modu -> Kendi içinde -> Tek dosya üret -> Kaydet. Sonrasında yine aynı sekmede yayımla tuşuna bastığında programı derleyip tek bir dosya haline getirmeli.

Şuradaki yanıtları da inceleyin;

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı