ggbro Hectopat Katılım 28 Ekim 2019 Mesajlar 822 Çözümler 4 5 Ocak 2021 #1 Sorum başlıkta. GitHub'dan bulduğum bir C# projesini nasıl derleyip çalıştırırım? Visual Studio code ile yapılabilir mi?
Sorum başlıkta. GitHub'dan bulduğum bir C# projesini nasıl derleyip çalıştırırım? Visual Studio code ile yapılabilir mi?
faux Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 1.357 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul 5 Ocak 2021 #2 C# support eklersen marketten extension olarak, derlemek için VS Code kullanabilirsin.
ggbro Hectopat Katılım 28 Ekim 2019 Mesajlar 822 Çözümler 4 5 Ocak 2021 #3 huseyinkadioglu dedi: C# support eklersen marketten extension olarak, derlemek için VS Code kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapabilirim kısaca anlatır mısın ? Extensionu indirdim.
huseyinkadioglu dedi: C# support eklersen marketten extension olarak, derlemek için VS Code kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapabilirim kısaca anlatır mısın ? Extensionu indirdim.
faux Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 1.357 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul 5 Ocak 2021 #4 Kedjik dedi: Nasıl yapabilirim kısaca anlatır mısın ? Extensionu indirdim. Genişletmek için tıkla... Kaynak kodunu Github'dan cloneladın mı?
Kedjik dedi: Nasıl yapabilirim kısaca anlatır mısın ? Extensionu indirdim. Genişletmek için tıkla... Kaynak kodunu Github'dan cloneladın mı?
ggbro Hectopat Katılım 28 Ekim 2019 Mesajlar 822 Çözümler 4 5 Ocak 2021 #5 huseyinkadioglu dedi: Kaynak kodunu Github'dan cloneladın mı? Genişletmek için tıkla... Evet. Şuan masaüstümde kodlar.
huseyinkadioglu dedi: Kaynak kodunu Github'dan cloneladın mı? Genişletmek için tıkla... Evet. Şuan masaüstümde kodlar.
faux Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 1.357 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul 5 Ocak 2021 #6 VS Code arayüzünde sol üstten open diyerek dosyayı açtın mı peki?
ggbro Hectopat Katılım 28 Ekim 2019 Mesajlar 822 Çözümler 4 5 Ocak 2021 #7 huseyinkadioglu dedi: VS Code arayüzünde sol üstten open diyerek dosyayı açtın mı peki? Genişletmek için tıkla... Açtım. Klasöre gelip sağ tıklayıp VS Code ile aç yaptım.
huseyinkadioglu dedi: VS Code arayüzünde sol üstten open diyerek dosyayı açtın mı peki? Genişletmek için tıkla... Açtım. Klasöre gelip sağ tıklayıp VS Code ile aç yaptım.
faux Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 1.357 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul 5 Ocak 2021 #8 Kedjik dedi: Açtım. Klasöre gelip sağ tıklayıp VS Code ile aç yaptım. Genişletmek için tıkla... Terminalden çalıştıralım. Ctrl + ` ile yeni bir terminal aç. dotnet new console dotnet restore dotnet run C# console application'lar böyle olması lazım, olmazsa söyle bakayım sonrasında.
Kedjik dedi: Açtım. Klasöre gelip sağ tıklayıp VS Code ile aç yaptım. Genişletmek için tıkla... Terminalden çalıştıralım. Ctrl + ` ile yeni bir terminal aç. dotnet new console dotnet restore dotnet run C# console application'lar böyle olması lazım, olmazsa söyle bakayım sonrasında.
ggbro Hectopat Katılım 28 Ekim 2019 Mesajlar 822 Çözümler 4 5 Ocak 2021 #9 dotnet restore komutunu kullanırken aşşağıdaki uyarıyı aldım. huseyinkadioglu dedi: Terminalden çalıştıralım. Ctrl + ` ile yeni bir terminal aç. dotnet new console dotnet restore dotnet run C# console application'lar böyle olması lazım, olmazsa söyle bakayım sonrasında. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çözdüm sağol.
dotnet restore komutunu kullanırken aşşağıdaki uyarıyı aldım. huseyinkadioglu dedi: Terminalden çalıştıralım. Ctrl + ` ile yeni bir terminal aç. dotnet new console dotnet restore dotnet run C# console application'lar böyle olması lazım, olmazsa söyle bakayım sonrasında. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çözdüm sağol.
faux Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 1.357 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul 5 Ocak 2021 #10 Kedjik dedi: dotnet restore komutunu kullanırken aşşağıdaki uyarıyı aldım. Eki Görüntüle 818535 Tamamdır çözdüm sağol. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, iyi çalışmalar.
Kedjik dedi: dotnet restore komutunu kullanırken aşşağıdaki uyarıyı aldım. Eki Görüntüle 818535 Tamamdır çözdüm sağol. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, iyi çalışmalar.