"C:\Recovery" dizini nedir?

Daha fazla  

C:\Recovery nedir?

İçinde bu klasörler var OEM ve Customizations'a bastığımda klasöre girmiyor. R basıyorum hiçbir şey dönmüyor da klasör açılmıyor.
Özellikleri incelediğimde OEM adındaki klasör 2019'da oluşturulmuş. Ama 2019'da oluşturulduğuna pek güvenemedim. Diğer 2 klasör 2020'de oluşturulmuş yine güvenemedim. Bu arada ben bu bilgisayarı 2019'da aldım. Ve 2019'dan beri hiç format atmadım. Sıfırlama da yapmadım.

Yedekleme yaptınız mı hocam ?
Yada siz yapmadıysanız windows yapmıştır .
Gizli öğeleri açtıktan sonra klasöre bir bakın içinde dosyalar var mı ?

Yedekleme yaptınız mı hocam ?
Yada siz yapmadıysanız windows yapmıştır .
Gizli öğeleri açtıktan sonra klasöre bir bakın içinde dosyalar var mı ?
İçini zaten attım.
Yedekleme falan da açmadım.
Otomatik yedekleme de yok
Yedekleme yok.

Bilgisayar üreticinizin özelleştirdiği Windows kurtarma ortamının dosyaları olabilir diye düşünüyorum laptop ise.

Laptop da anlamadım sizin dediğinizi tam olarak daha detaylı anlatır mısınız?

Laptop üreticileri Windows'lu olarak sattıkları cihazlara Windows dışında extra kurtarma ortamı kurabiliyor. Yani Windows'unuz çöktüğünde Windows'un kendi sıfırlanması yerine o özel ortamda geri dönebiliyorsunuz fabrika imajına. Örnek olarak Samsung recovery ortamını çok seviyordum ben. Önyükleme sırasında F4 tuşu ile açılıyordu. USB ile format atar gibi önce sürücüyü tamamen silip sonra tekrar yüklüyor idi imajı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu da örnek bir video merak ederseniz.

Yani hani Denetim Masası\Tüm Denetim Masası Öğeleri\Sistem oradaki OEM logosu mu kalıyor? OEM detaylarını falan yedekliyor mu?

Yani hani denetim Masası\Tüm Denetim Masası Öğeleri\Sistem oradaki OEM logosu mu kalıyor? OEM detaylarını falan yedekliyor mu?

Evet OEM detayları var o imajın içinde. O imaj yükleniyor o ortamda. Markası ne mesela laptopunuzun bakalım hangi tuşu kullanıyor.

Evet OEM detayları var o imajın içinde. O imaj yükleniyor o ortamda. Markası ne mesela laptopunuzun bakalım hangi tuşu kullanıyor.
HP Laptop şimdi ben şu ana kadar herşeyi anladım teşekkür ederim ama C:\Recovery\AutoApply\CustomizationFiles\Overseer.exe diye bir şey var ve AVG simgesi var özelliklere bastığımda dosya AVG tarafından dijital olarak imzalanmış bu ne ben anlamadım AVG ne alaka yani.

Fabrika imajının içinde AVG yüklü şekilde geliyorsa olabilir. Hatırlıyor musunuz? Bilgisayarı ilk açtığınızda AVG var mıydı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…