mustafacelebi Hectopat Katılım 28 Ekim 2014 Mesajlar 316 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2016 #1 Merhaba arkadaşlar, projemde gereken bir şey için registry'den value okutup chara aktarmam gerekiyor. Yardım eder misiniz?
Merhaba arkadaşlar, projemde gereken bir şey için registry'den value okutup chara aktarmam gerekiyor. Yardım eder misiniz?
Osman YILDIZ Hectopat Katılım 8 Nisan 2016 Mesajlar 182 Yer Giresun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Harita Teknikeri 20 Nisan 2016 #2 Bu rehberleri incele C++ Registry veri okuma C++ Registry veri yazma
mustafacelebi Hectopat Katılım 28 Ekim 2014 Mesajlar 316 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2016 #3 Osman YILDIZ dedi: Bu rehberleri incele C++ Registry veri okuma C++ Registry veri yazma Genişletmek için tıkla... .NET kullanmıyorum Tamamdır arkadaşlar, sorunu çözdüm. Konu kilitlenebilir.
Osman YILDIZ dedi: Bu rehberleri incele C++ Registry veri okuma C++ Registry veri yazma Genişletmek için tıkla... .NET kullanmıyorum Tamamdır arkadaşlar, sorunu çözdüm. Konu kilitlenebilir.
Ardam2 Hectopat Katılım 3 Ocak 2015 Mesajlar 306 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2016 #4 mustafacelebi dedi: .NET kullanmıyorum Tamamdır arkadaşlar, sorunu çözdüm. Konu kilitlenebilir. Genişletmek için tıkla... Sonuca nasıl ulaştınız bizi aydınlatır mısınız ?
mustafacelebi dedi: .NET kullanmıyorum Tamamdır arkadaşlar, sorunu çözdüm. Konu kilitlenebilir. Genişletmek için tıkla... Sonuca nasıl ulaştınız bizi aydınlatır mısınız ?
mustafacelebi Hectopat Katılım 28 Ekim 2014 Mesajlar 316 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2016 #5 Ardam2 dedi: Sonuca nasıl ulaştınız bizi aydınlatır mısınız ? Genişletmek için tıkla... Kod:Panoya kopyala HKEY pKey; char reg[10]; //Valuenin aktarılacağı char. DWORD regLength = 10; //Valuenin uzunluğu RegOpenKeyA(HKEY_CURRENT_USER, TEXT("ornek\\"), &pKey); //Registrydeki anahtarı açıyoruz. RegQueryValueExA(pKey, "ornek", NULL, NULL, (LPBYTE)®, ®Length); //Burada ise open ettiğimiz keyden bu valueyi okuyup chara aktarıyoruz.
Ardam2 dedi: Sonuca nasıl ulaştınız bizi aydınlatır mısınız ? Genişletmek için tıkla... Kod:Panoya kopyala HKEY pKey; char reg[10]; //Valuenin aktarılacağı char. DWORD regLength = 10; //Valuenin uzunluğu RegOpenKeyA(HKEY_CURRENT_USER, TEXT("ornek\\"), &pKey); //Registrydeki anahtarı açıyoruz. RegQueryValueExA(pKey, "ornek", NULL, NULL, (LPBYTE)®, ®Length); //Burada ise open ettiğimiz keyden bu valueyi okuyup chara aktarıyoruz.