J Jezo Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 3.284 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2022 #1 Oyunumun çözünürlüğünü değiştirmek istedim, Regedit'ten ayarını değiştirince maalesef oyuna girdiğimde ekran gidiyor. Steam için geçerliymiş. Oyunu silip yüklemeyi denemek istedim silemiyorum. Hata veriyor. Ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ağustos 2022
Oyunumun çözünürlüğünü değiştirmek istedim, Regedit'ten ayarını değiştirince maalesef oyuna girdiğimde ekran gidiyor. Steam için geçerliymiş. Oyunu silip yüklemeyi denemek istedim silemiyorum. Hata veriyor. Ne yapmalıyım?
Çözüm J J Jezo 24 Ağustos 2022 reptile dedi: Nasil cözdügünüzü de yazarsaniz ayni sorunu yasayan birine faydasi olur. Genişletmek için tıkla... Regedit bölümünden screenwindowed karşısında 0 yazıyordu 1 yaptım ekran pencereli olarak açıldı sonradan 0 yapınca düzeldi.
reptile dedi: Nasil cözdügünüzü de yazarsaniz ayni sorunu yasayan birine faydasi olur. Genişletmek için tıkla... Regedit bölümünden screenwindowed karşısında 0 yazıyordu 1 yaptım ekran pencereli olarak açıldı sonradan 0 yapınca düzeldi.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.480 Çözümler 775 24 Ağustos 2022 #2 Hatanin bir adi falan olmali. Ne yaziyor tam olarak? Ayrica oyunun gelismis ayarlarindan baslatma seceneklerine cözünürlügü girip denediniz mi? Artı 0 Eksi
Hatanin bir adi falan olmali. Ne yaziyor tam olarak? Ayrica oyunun gelismis ayarlarindan baslatma seceneklerine cözünürlügü girip denediniz mi?
KS KS J Jezo Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 3.284 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2022 #3 reptile dedi: Hatanin bir adi falan olmali. Ne yaziyor tam olarak? Ayrica oyunun gelismis ayarlarindan baslatma seceneklerine cözünürlügü girip denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hocam oyuna giriyorum monitör no Signal diyor. Artı 0 Eksi
reptile dedi: Hatanin bir adi falan olmali. Ne yaziyor tam olarak? Ayrica oyunun gelismis ayarlarindan baslatma seceneklerine cözünürlügü girip denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hocam oyuna giriyorum monitör no Signal diyor.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.480 Çözümler 775 24 Ağustos 2022 #4 https://help.steampowered.com/tr/faqs/view/7D01-D2DD-D75E-2955 Oyunun baslatma seceneklerine girip cözünürlük kodunu yazmayi deneyin. Örnegin -w 1920 h-1080 gibi. Artı 0 Eksi
https://help.steampowered.com/tr/faqs/view/7D01-D2DD-D75E-2955 Oyunun baslatma seceneklerine girip cözünürlük kodunu yazmayi deneyin. Örnegin -w 1920 h-1080 gibi.
KS KS J Jezo Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 3.284 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2022 #5 reptile dedi: https://help.steampowered.com/tr/faqs/view/7D01-D2DD-D75E-2955 Oyunun baslatma seceneklerine girip cözünürlük kodunu yazmayi deneyin. Örnegin -W 1920 h-1080 gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam oyunum orijinal değil. Artı 0 Eksi
reptile dedi: https://help.steampowered.com/tr/faqs/view/7D01-D2DD-D75E-2955 Oyunun baslatma seceneklerine girip cözünürlük kodunu yazmayi deneyin. Örnegin -W 1920 h-1080 gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam oyunum orijinal değil.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.480 Çözümler 775 24 Ağustos 2022 #6 Oyunu silerken ne gibi bir hata veriyor? Artı 0 Eksi
KS KS J Jezo Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 3.284 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2022 #7 reptile dedi: Oyunu silerken ne gibi bir hata veriyor? Genişletmek için tıkla... Hocam şöyle bir hata. Cannot find utcompiledcode record for this version of the uninstaller. Siyah ekranı da hallettim hocam yani silmeye gerek kalmadı. Artı 0 Eksi
reptile dedi: Oyunu silerken ne gibi bir hata veriyor? Genişletmek için tıkla... Hocam şöyle bir hata. Cannot find utcompiledcode record for this version of the uninstaller. Siyah ekranı da hallettim hocam yani silmeye gerek kalmadı.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.480 Çözümler 775 24 Ağustos 2022 #8 Jezo dedi: Siyah ekranı da hallettim Genişletmek için tıkla... Nasil cözdügünüzü de yazarsaniz ayni sorunu yasayan birine faydasi olur. Artı 0 Eksi
Jezo dedi: Siyah ekranı da hallettim Genişletmek için tıkla... Nasil cözdügünüzü de yazarsaniz ayni sorunu yasayan birine faydasi olur.
KS KS J Jezo Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 3.284 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2022 #9 reptile dedi: Nasil cözdügünüzü de yazarsaniz ayni sorunu yasayan birine faydasi olur. Genişletmek için tıkla... Regedit bölümünden screenwindowed karşısında 0 yazıyordu 1 yaptım ekran pencereli olarak açıldı sonradan 0 yapınca düzeldi. Artı 0 Eksi Çözüm
reptile dedi: Nasil cözdügünüzü de yazarsaniz ayni sorunu yasayan birine faydasi olur. Genişletmek için tıkla... Regedit bölümünden screenwindowed karşısında 0 yazıyordu 1 yaptım ekran pencereli olarak açıldı sonradan 0 yapınca düzeldi.