C.S GO Güncelleme Sonrası Sunucuya Bağlanamama

EphixaPenguin

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. CSGO'da hiçbir sunucuya giremiyorum. Bu olay, yeni güncellemeden sonra oldu (31.03.2015). Sunucuya girerken yükleme ekranında ufak yer kalıyor ve sonunda oyun donuyor. 1 hafta rekabetçi banı yedim şimdi de. Araştırdım ve bu sorunun sadece bende olmadığını öğrendim. Nedir bunun çözümü arkadaşlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de var şaka gibi paramızla rezil oluyoruz herkeste olan bişey değil ama çözümü de belli değil.
Benim ekran kartı NVIDIA GeForce GTX 860M. Sizin bilgisayarınızın özellikleri ne ortak noktalara göre değerlendirme yapabiliriz

Bende de var şaka gibi paramızla rezil oluyoruz herkeste olan bişey değil ama çözümü de belli değil.
Benim ekran kartı NVIDIA GeForce GTX 860M. Sizin bilgisayarınızın özellikleri ne ortak noktalara göre değerlendirme yapabiliriz
Cevabın için teşekkürler. Sistemim ile ilgili bir sorun olduğunu zannetmiyorum çünkü eskiden olmuyordu. Yine de yazayım:
Intel Core İ3 3110 2.40GHz CPU
2GB Bellek
Intel HD Graphics 4000

EDIT: Şimdi yeni güncelleme geldiğini gördüm ve güncelliyorum. Bakalım düzelecek mi?
Evet, işe yaramadı. :(

Arkadaşlar sorunun çözümünü bilen yok mu?

Ek olarak aşırı üşengeçliğimden Windows 8.1'e güncellemedim. Acaba güncellersem sorun düzelir mi ?

Bilmemek normal bir şey. Steam'den kütüphaneye giriyoruz. CS GO'ya sağ tık yapıyoruz. Özellikler bölümüne gelip yerel dosyalar bölümünden oyun önbelleğinin bütünlüğünü doğrulaya basıyoruz.

Bilmemek normal bir şey. Steam'den kütüphaneye giriyoruz. CS GO'ya sağ tık yapıyoruz. Özellikler bölümüne gelip yerel dosyalar bölümünden oyun önbelleğinin bütünlüğünü doğrulaya basıyoruz.
Cevap için teşekkürler ama malesef çalışmadı. Acil patch gelmesi lazım. Lord Gaben, niye bize bunu yapıyorsun :(

Hala çözüm yok mu arkadaşlar?

Neredeyse 1 ay oldu. Hala değişmedi. 3 Kere güncelleme geldi ama bu soruna çözüm gelmedi. Sorun sanırım çoğu kişide artık yok ama bende devam ediyor. Çözüm yok mu dostlarım?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı